Trustee Plus змінює правила гри: USDT на USDC можна поміняти без комісій та розрахуватись у мережі Solana

Trustee Plus змінює правила гри: USDT на USDC можна поміняти без комісій та розрахуватись у мережі Solana

Однією з головних новин на Solana KUMEKATHON! Meetup, що пройшов у рамках нещодавнього Ukrainian Blockchain Week 2024 від криптомедіа Incrypted, став анонс від команди Trustee Plus.

Творці криптогаманця заявили про старт розрахунків стабільними монетами USDC у мережі Solana. Цей крок дозволив компанії зробити справжню "революцію комісій" і був тепло зустрінутий користувачами.??

Головне нововведення, яке вже можуть відчути на собі всі користувачі Trustee Plus, полягає в тому, що завдяки співпраці з блокчейном Solana, будь-які зовнішні перекази стейблкоіна USDC відбуваються з мінімальною, а головне, прогнозованою комісією.

Все, що вам треба - обрати при переказі іншому користувачеві USDC блокчейн Solana.

"Декілька місяців тому ми зробили можливість обмінювати cтейблкоіни в середині Trustee Plus без жодної комісії. Сьогодні до цього додали найбільш вигідний по грошах вивід USDC в блокчейні SOL.

Це означає, що будь-яка кількість ваших USDT може бути обміняна на USDC без жодної комісії, а далі переказана на зовнішній гаманець, всього за 1 USDC. Гріх таким не користуватись вже зараз" - Вадим Груша, СЕО Trustee Plus.

На момент написання цієї новини комісія за Gas в мережі ERC-20 складала 6.75 USDC. Це далеко не найвищий показник комісії, який збільшується прямо пропорційно завантаженню блокчейну Ethereum.

Залежно від кількості користувачів і об'ємів операцій комісія ERC-20 може сягати 50-80 USDC і вище. Це означає, наприклад, що для переказу 10 USDC вам треба буде витратити від 6 до 80 USDC додаткової комісії.

З блокчейном Solana все набагато простіше і вигідніше. В незалежності від завантаженості і об'ємів операцій вам треба буде заплатити всього 1 USDC комісії за будь-який переказ зовнішньому користувачу.

"Представники різних блокчейнів багато кажуть про необхідність масового прийняття криптовалют. Проте варто пам?ятати, що найкоротший шлях до цього дійсно великою масою користувачів - це їх вигідність, швидкість і надійність.

Сьогодні, разом з Trustee Plus, ми робимо ще один крок в напрямку мільярда користувачів криптовалютними активами" - Ден Альберт, CEO Solana Foundation.

Особливо приємно відмітити, що тепер такою можливістю можуть скористатися клієнти найбільш динамічно розвиваючогося криптопроєкту України - криптогаманця Trustee Plus.

"Ми високо цінуємо зусилля команди Trustee, націлені на популяризацію криптовалют саме в Україні. За попередніми підрахунками Kumeka Team - партнера Solana Foundation, на сьогодні в Україні не менше 100 000 користувачів мережі Solana.

Сподіваємось, що завдяки співпраці з Trustee Plus ми подвоїмо цю цифру" - Марк Лецюк, співзасновник Kumeka Team, спільноти ентузіастів з розвитку екосистеми Solana в Україні.

Слід нагадати, що раніше представники Trustee Plus заявили про безперервну розробку нових продуктів. Подробиці цього процесу вони розкривати не стали, проте не треба забувати, що вже зараз клієнти компанії можуть купити Tether онлайн або придбати будь-який інший популярний актив.

До того ж вони користуються масою інших можливостей, на кшталт оплати товарів і послуг платіжною карткою Trustee Plus, P2P-торгівлі, виведенням гривні на карту і десятками інших переваг. Що ще запропонують розробники ми, очевидно, дізнаємося дуже скоро.??

Поділитися сюжетом

Останні новини

Що і коли потрібно зробити на садовій ділянці у жовтні: важливі поради від професіоналів

Тушкована капуста в рукаві: простий рецепт із секретним інгредієнтом від зірки "Майстер Шеф"

Найкращі дні для посадки: місячний посівний календар з 4 по 23 жовтня 2024

Випустять на пенсію раніше: ще одна категорія отримала право

Побиття, зв'язані руки та голод: дитячі інтернати перетворилися на пекло

Що робити з листям восени: топ порад для дачників

Одні заплатятть за інших: в тарифах назріває колапс

Ідеальний осінній сніданок: рецепт пухких панкейків від переможниці "Мастер Шеф"

Водіям скасовують покарання за нетверезу їзду: як виправдовують алкоголь за кермом

Чим підживити плодові дерева у жовтні: правила гарного врожаю від садівників

Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження

Графік відключення електроенергії в Одесі: коли не буде світла

Можна отримати не менше 8 тисяч гривень: безробітним зробили привабливу пропозицію

"Це якесь знущання?" Дмитро Кулеба розізлив людей "проблемою перенаселення"

Військовий віддав свій дім на Львівщині: тепер там живе багатодітна родина