В магазинах з'явилися новинки від Samsung - Galaxy А55 і А35, діють спецпропозиції

В магазинах з'явилися новинки від Samsung - Galaxy А55 і А35, діють спецпропозиції

Вже традиційно щороку навесні компанія Samsung розпочинає продажі оновленої А-серії середньобюджетних смартфонів Galaxy. 2024 не став винятком, і вже зараз в українських магазинах електроніки можна придбати новинки південнокорейського бренда. Цьогоріч ними стали Galaxy А55 та Galaxy А35. Але найголовніше — на старті продажів нових смартфонів Samsung також традиційно пропонує додаткові подарунки. Цього разу покупці будь-якої з нових моделей смартфонів отримують у подарунок фітнес-трекер Galaxy Fit 3, офіційна вартість якого складає 2299 грн.

Також при купівлі попередніх моделей смартфонів Samsung можна додатково заощадити, застосувавши, наприклад промокоди Комфі. Аналогічним чином можна використати промокод Фокстрот, щоб придбати товари Samsung та інших брендів дешевше. Іноді економія досягає 80%.

Експерти інформаційного сервісу зі знижками та промокодами Codes радять покупцям обирати, що для них вигідніше: додатковий подарунок, знижка за промокодом чи, наприклад, участь в акції. Адже такі спецпропозиції зазвичай не "комбінуються" між собою.

Також в Codes нагадали, що у більшості офіційних ритейлерів Samsung в Україні діє програма Trade-In, яка дає змогу обміняти старий гаджет на новий з невеликою доплатою (в залежності від оціночної вартості старого гаджета). До обміну у більшості випадків приймаються смартфони, смарт-годинники, ноутбуки, планшети та деяка інша техніка. З переліком товарів для обміну можна ознайомитися на сайтах магазинів у розділі Trade-In, або ж безпосередньо у точці продажів, де вам зможуть назвати точну ціну старого гаджета для обміну.

Стосовно новинок А55 і А35, вони стали логічним продовженням своїх попередників — А54 і А34. Дещо оновився дизайн та покращилися технічні характеристики, хоча якихось кардинальних змін в них немає. Власне, серйозно не змінилася навіть флагманська лінійка смартфонів Galaxy S24, якщо порівнювати з минулорічним флагманом S23. А от модель S24 Ultra справді отримала чимало вагомих оновлень — істотно покращився екран, камера та деякі технічні характеристики. Та все ж найбільш очевидним оновленням Ultra-версії став титановий корпус, який, щоправда, викликав дещо неоднозначні відгуки серед покупців. З очевидних причин бюджетні моделі А55 і А35 не отримали титанового корпусу, адже це суттєво б вплинуло на вартість. Наразі офіційна ціна А55 стартує від 18 999, А35 — від 14 999 грн (в залежності від об'єму памʼяті).

Codes — це інформаційний сервіс, який пропонує безкоштовні промокоди та купони для багатьох відомих брендів.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Як правильно зберігати врожай буряків узимку: важливі поради та секрети від професіоналів

Зупиніться з консервацією, адже доведеться викидати: скільки можна зберігати варення, соління та компоти

Чим обробити сад від шкідників восени: експерти назвали кращі методи

Небезпечна бактерія живе в рибі та "пожирає людей": жінка залишилася без рук та ніг після вечері

Ціни на пальне змінилися: скільки коштує заправити повний бак

Заливний пиріг з цибулею та яйцем: легкий та корисний рецепт від зірки "Мастер Шеф" Лізи Глінської

Для чого використовують кондиціонер для білизни і чи потрібен він при пранні: міфи, в які ви вірите

"Доведеться підвищувати вдвічі": українські інтернет-провайдери готують нові тарифи

Як підготувати грядку під часник восени: правила гарантованого врожаю від господинь

Повістки вручатимуть "прозоро" – ТЦК зобов’язали до нових правил

500 гривень на продукти від "Ощадбанку": як отримати

На Харківщині волонтер пограбував дитину: замість покарання хотів на фронт

Україна вперше в історії стала бронзовим призером ЧС з футзалу

Людей застерегли від виходу на пенсію: відразу станете старими і хворими

Рецепт корисних цукерок без цукру та глютена: Ліза Глінська розповіла, як приготувати смачний десерт за п'ять хвилин