Понад 5,8 мільярдів гривень податків та зборів сплатив WOG за 5 місяців 2024 року

Понад 5,8 мільярдів гривень податків та зборів сплатив WOG за 5 місяців 2024 року

Сумарно за 5 місяців 2024 року мережа АЗК WOG перерахувала до бюджетів усіх рівнів 5,82 мільярдів гривень. З них 797,25 мільйона ? це податки з операційної діяльності* і 5,023 мільярда гривень ? податки при імпорті.

Якщо перевести вище зазначений обсяг сплачених податків, то з кожного реалізованого літра пального у мережі WOG сплачено 1,9 гривень податків з операційної діяльності.

"Великий бізнес ? це велика відповідальність. Зокрема відповідальність за сплату податків, які формують дохідну частину бюджету і йдуть на фінансування армії.

Ще кілька років тому тільки поодинокі компанії публічно звітували про обсяг сплачених податків, на сьогодні ? це стало неписаним стандартом. Все більше великих компаній, як виробничих, і особливо в сегменті ритейлу, звітують публічно та відкрито.

Понад 2 мільйону гривень операційних податків сплатив кожен працюючий АЗК мережі WOG за 5 місяців ? це більш ніж красномовний аргумент", - підкреслив Микола Циркун, фінансовий директор мережі АЗК WOG.

Податки на персонал за 5 місяців 2024 року склали понад 290,4 мільйона гривень, що на 61% більше у порівнянні з аналогічним періодом 2023 року. В цю суму входять єдиний соціальний внесок (ЄСВ), податок на доходи фізичних осіб (ПДФО) та військовий збір.

Сьогодні лояльність до брендів перестала мірятися знижками чи бонусами, фактично ?? це діалог бренду і клієнтів на рівні цінностей. Клієнт, обираючи мережу, свідомо звертає увагу на публічну позицію бізнесу: які податки він сплачує, чи платить "добровільний податок" - фінансує ініціативи, спрямовані на підтримку Сил оборони.

"Компанії та бренди в свідомості людей розділились за принципом "свій-чужий", який? став чи не більш важливим, ніж впізнаваність бренду мережі.

В категорію "свій" потрапляють відповідальні бізнеси, які не просто декларують підтримку держави, а підкріплюють це конкретними мільйонами та мільярдами гривень, спрямованих до бюджету та на підтримку Сил оборони", - зазначив Геннадій Карлінський, директор з маркетингу мережі АЗК WOG.

Так, тільки в 2024 році спільно з партнерами WOG реалізував низку проєктів, які дали можливість забезпечити військових Сил ТРО ЗСУ понад 1 млн хімічних грілок, акумулювати 2 млн грн на підтримку дітей загиблих захисників і захисниць, закупити й передати Силам оборони 371 FPV-дрон, 15 снайперських комплексів, 19 комплексів вітчизняних БПЛА "АРЕС", а також разом зі спільнотою PRIDE компанія задонатила 5,8 млн грн на закупівлю РЕБів для підрозділів Національної гвардії.

Наразі ж WOG спільно з ПриватБанком та Благодійним фондом Сергія Притули реалізовують проєкт "WOGОНЬ ДОПОМОГ?

Поділитися сюжетом

Останні новини

Розвал росії розпочнеться з Кавказу: Ахмад Ахмедов заявив, що Дагестан зробить те, що не змогла Чечня

Вартість проїзду у громадському транспорті: коли можуть піднятися тарифи

Соковитий цитрусовий кекс: рецепт простого десерту із секретним інгредієнтом від зірки "Майстер Шеф"

10 авто для великих сімейних поїздок, які не спустошать ваш бюджет

М'ясо на столі стане розкішшю: Україну сколихне серйозне подорожчання

Тимчасова допомога дітям: як оформити і скільки можна отримати в 2024 році

Астрологічний прогноз на 11 жовтня: що чекає на знаки Зодіаку в п'ятницю

Чому не можна залишати бардак вдома 11 жовтня і як зробити любовний амулет: прикмети та заборони на Пилипа

"Йде циклами, закінчиться все раптово": відомий астролог визначив, коли фінал війни

Тістечка з вишнею за унікальним рецептом: переможниця "Мастер Шеф" розкрила фірмовий секрет

Українцям з дітьми видають екстрену фінансову допомогу: як сім'ї отримати 54 тисячі

Як правильно обрізати плодові дерева восени: детальна інструкція досвідчених садівників

Уроки "Захист України" в українських школах: що там відбувається насправді

Найсмачніша пахлава з горіхами та медом: швидкий рецепт від "Майстер Шеф" Лізи Глинської

Як зменшити витрати на опалення: "Газмережі" дали поради на зиму