"Аж слинки течуть": зірка "Дизель шоу" розкрила секрет смачних чебуреків
Акторка «Дизель шоу» обожнює домашню кухну і інколи ділиться зі своїми підписниками рецептами різної смакоти, пише Politeka.net.
Так, Юлія Мотрук розповіла, що слід додати у фарш для чебуреків і як швидко замісити тісто.
Чебуреки зірка «Дизель шоу» готує у духовці.
Юлія Мотрук радить взяти такі інгредієнти: кисляк 0,5 л, сіль 0,5 чайної ложки, цукор 0,5 чайної ложки, борошно.
«Борошно добавляти по трохи, поки не вимісити тісто, щоб не липло до рук», - порадила акторка «Дизель шоу».
Чебуреки в духовці, рецепт.
А у фарш для чебуреків «головне вкинути багато цибулі».
«В духовку на 200° режим верх, низ на 15 мин», - розповіла акторка про останній етап в приготуванні чебуреків у духовці.
У коментарях до допису зірка «Дизель Шоу» додала, щодо кількості борошна – приблизно гр 600-800.
«Глянула, аж їсти закортіло. Дякую за рецепт приготування цієї смакоти»,
«Я обов'язково приготую»,
«Аж слинки течуть»,
«Смакота!», - коментували рецепт чебуреків підписники Юлії Мотрук.
Додамо, що чебуреки в духовці більш схожі на пиріжки, проте, більш дієтичні, для їх приготування потрібно значно менше олії.
Класичного рецепта тіста для чебуреків в духовці не існує. Можна спробувати різні варіанти – на окропі або воді з горілкою та яйцем, молоці або кефірі, а також на воді з оцтом.