Деруни без смаження в олії: зірка "Жіночого кварталу" дала новий варіант популярної страви

Деруни без смаження в олії: зірка "Жіночого кварталу" дала новий варіант популярної страви

Виявляється, деруни можна зробити більш дієтичними і корисними.

Зокрема, відмовившись від традиційного варіанту приготування, під час якого деруни смажаться на пательні з маслом.

Новим, більш корисним і дієтичним способом приготування дерунів поділилася акторка і зірка «Жіночого кварталу» і «Ліги сміху» Тетяна Песик.

«Деруни на грилі. Давно хотіла попробувати», - розповіла акторка на своїй сторінці в інстаграм.

Тетяна Песик також розповіла про результат такого приготування дерунів.

«Досить навіть непогані. Перевага – без купи олії. І пару хвилин, і все готово», - розповіла зірка «Жіночого кварталу».

Заначимо, для того, щоб приготувати деруни на грилі, можна скористатись простим і швидким рецептом.

Знадобляться такі інгредієнти: картопля – 850 гр., цибуля – 150 гр., часник, яйця – 2 шт., борошно – 50 гр., спеції за смаком, а також сіль та перець за смаком.

Картоплю і цибулю натираємо. Зайву вологу з картоплі відціжуємо.

Додаємо до картоплі цибулю, яйця і подрібнений часник. Перемішуємо, додаємо борошно, а також улюблені спеції, сіль та перець.

Знову перемішуємо і викладаємо смажитись на гриль.

Зазначимо, що деруни також готують у духовці.

За цим рецептом очищену картоплю також необхідно натерти на терці. Так само натираємо цибулю.

Щоб деруни під час смаження не розпадалися, зливаємо рідину з картоплі або віджимаємо вручну. Додаємо в овочеву масу сіль, перець за смаком, борошно. Перемішуємо.

Формуємо кульки з картопляно-цибулевого тіста, викладаємо їх на деко, застелене пергаментом.

Відстань між кульками повинна бути 5-7 см.

Потім притискаємо кожну кульку долонею, щоб вона стала пласкою.

Випікаємо деруни в духовці, розігрітій до 200 градусів, приблизно 20 хвилин.

Перед подачею на стіл, їх можна змастити вершковим маслом.

Деруни подають гарячими зі сметаною.

Ольга Сумська підказала рецепт дерунів мрії - не потемніють і не розваляться.

Тоненькі млинці, які не порвуться - Alyona Alyona дала улюблений рецепт.

Просто супер - Ольга Сумська підказала, чим замінити соняшникову олію.

Поділитися сюжетом

Останні новини

20 тисяч гривень просто випарувалися в повітрі: "Ощадбанк" потрапив у скандал із "поїданням" грошей і мовчить

Дрони атакували кілька підприємств у Воронезькій та Бєлгородській областях

Як захистити сад від шкідників восени: поради та секрети досвідчених господарок

Щось на кшталт плацебо, але дуже смачно: вчені заявили, що кава з молоком не приносить користі

"Я завжди протестував": Залужний висловився про ідею мобілізації українців до 25 років

Мобілізація до 25 років: депутати пояснили, чому юнаки опинилися в армії

Ніжні японські млинці із заварним кремом: як зробити вишуканий десерт

Зеленський вийшов у фаворити на Нобелівську премію миру-2024

Відмова від роботи коштуватиме грошей: Німеччина вводить нові правила для біженців

За вікнами буде мороз, а у платіжках "мінус": лайфгаки "Нафтогазу" з підготовки до зими

Доведеться самим збирати гроші на пенсію: нова система виплат з'явиться в Україні, подробиці

"Гострі картузи" вже в процесі: що відомо про каст та сюжет

Відключення світла взимку: "Укренерго" обнадіяли приємним прогнозом

Як правильно підготувати малину до зими: що потрібно зробити у жовтні

Утеплюємо будинок за допомогою аерогелів та волокон коноплі: як підвищити комфорт та знизити рахунки за комуналку