Дешево та дуже смачно: зірка "Мастер Шеф" дала незвичайний рецепт дерунів
Зірка дванадцятого сезону кулінарного шоу "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк поділилася з українцями незвичайним рецептом дерунів зі свого дитинства.
На своїй сторінці в Instagram учасниця "Мастер Шеф" показала, як приготувати деруни на хлібі.
Для приготування дерунів на хлібі зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк бере мінімум інгредієнтів:
- картопля - 3 шт.
- цибуля - 1 шт.
- яйце - 1 шт.
- сіль і перець
- шматочки білого хліба (батона)
- олія для смаження
Картоплю та цибулю зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк чистить та натирає на тертці. Яйце збиваємо, як на омлет, та змішуємо з картоплею та цибулею. Додаємо сіль і перець на смак.
Викладаємо картопляну масу на скибки хліба та обсмажуємо на розігрітій пательні з додаванням олії на середньому вогні до золотистості з одного боку.
Викладаємо наші деруни на хлібі на тарілку та подаємо разом зі сметаною.
Українці в коментарях оцінили ностальгічний рецепт від зірки "Мастер Шеф" Мирослави Пекарюк:
"Я дуже люблю такі бутерброди. Смакота!";
"Страва мого дитинства. А зараз нам мама готує, коли до неї приїжджаємо. Це дуже смачно, особливо коли зверху майонез з часничком і свіжа петрушечка";
"Ой точно! Геть забула таку смакоту. Дякую, що нагадали😉";
"У нас це називали "бідні бутерброди", бо дешево та ситно. У 90-ті важко було".