Додайте всього один інгредієнт: зірка "Жіночого кварталу" підказала, як покращити смак улюбленої страви
Зірка «Жіночого кварталу» зізналася, що встояти перед смаженою картоплею просто не в силах.
На своїй сторінці в Інстаграм Тетяна Песик, яка заради фігури відмовляється від смажених страв, показала смакоту, від якой відмовитись не в силах.
«Думаєте, я пройшла повз. Ні, це не про мене і мою силу волі… Це ж картопелька, ну ви шо. Пішла за ще однією порцією», - прокоментувала Песик, демонструючи тарілку з картоплею, смаженої з цибулею.
Акторка «Жіночого кварталу» також розповіла, яким інгредієнтом підкреслила смак улюбленої страви:
«Зверху притрусила пармезаном».
Зазначимо, що пармезан можна додати безпосередньо у тарілку. А можна використати під час приготування картоплі.
Просто притрусіть картоплю на пательні або у духовці 50 г пармезану та допечіть впродовж 5-10 хвилин, доки сир не розтане і не підрум'яниться.
Пармеза́н, або парміджа́но реджа́но — це італійський твердий сир з коров'ячого молока. Попри високу калорійність, легко засвоюється організмом, тому лікарі рекомендують його людям з ослабленим травленням, дітям і особам, старшим за 50 років.
Самі італійці називають його «королем сирів».
Зірка "Жіночого кварталу" дала рецепт легкого і швидкого сніданку.
Без тіста і духовки - Ольга Сумська поділилася рецептом швидкої піци на сковороді.
"Мій улюблений рецепт": найпростіший варіант солянки по-домашньому.