Дуже просто та ситно: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт м'ясних булочок на сковороді
На своїй сторінці в Instagram суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво запропонував приготувати перекушування, яке може бути не найкориснішим, але однозначно ситним і смачним.
Інгредієнти:
Для тесту:
- 250 г борошна
- 5 г цукру
- 140 г теплої води
- 7 г дріжджів
- 2 г солі
- 10 г олії
Для начинки:
- 200 г свинячого фаршу
- 15 г зеленого лука
- Сіль перець
- 3 г паприки
- Часник сушений
- 10 г соусу унаги
- 3 г кунжутної олії
- 30 мл води
Інструкції:
Приготування тіста:
У теплу воду додайте цукор та дріжджі, залиште на 5 хвилин, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Додайте сіль, олію, борошно, замісіть тісто і залиште в теплому місці на 30-40 хвилин.
Приготування начинки:
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво радить, до фаршу додайте спеції, олію, воду, унаги та замісіть.
Формування булочок:
З тіста розкачайте "шайби" діаметром 5-7 див.
Покладіть у середину кожної шайби 1 чайну ложку начинки та заліпіть, щоб отримати булочку.
Жарка на сковороді:
На сковороду викладіть булочки, влийте воду і готуйте, періодично перевертаючи, щоб рівномірно просмажити. Готуйте 7-10 хвилин, розповідає Мастер Шеф Хіменес-Браво.
Дуже оригінально та смачно: рецепт салату від судді "Майстер Шеф" Хіменеса-Браво.
Хіменес-Браво дав оригінальний рецепт омлету.
Таку вівсянку ви полюбите: Ектор Хіменес Браво поділився смачним рецептом.