Дуже смачно, швидко та просто: Оля Полякова розкрила рецепт сніданку, який стане улюбленим
Оля Полякова радить спробувати на сніданок смачну і просту страву – французькі тости, пише Politeka.net.
Для приготування французьких тостів на сніданок по рецепту Олі Полякової знадобляться такі інгредієнти: плетінка або бріош - 4 шматки, яйця - 4 штуки, дві столові ложки цукрової пудри, 60 мл. вершків 20%, мигдальні пластівці, дві ложки рослинної олії, а також ваніль.
Крок перший – збийтие яйця і вершки у мисці, додайте ваніль і цукрову пудру.
Далі шматочки хлібчика занурьте у вершково-яєчну суміш. Але не виймайте відразу – дайте просочитись.
Наступний крок – розігріваємо на пательні олію і викладаємо тости. Падсмажуємо з обох сторін до золотавої скоринки.
От і все, можна подавати до столу. На приготування французьких тостів піде всього 5-10 хвилин.
«Люди, готуйте і ви собі такий сніданок! І ще одна маленька порада - довше тримайте хлібчик у вершковій суміші, нехай він просочиться, а вже потім смажте", - порадила Оля Полякова усім, хто скористається її рецептом смачного і поживного сніданку.
Готуючи франзцузькі тости на сніданок, можна експерементувати. Так, за класичним рецептом у мисці збиваємо яйця, молоко і корицю. Підсмажуємо на вершковому маслі і подаємо до столу з кленовим сиропом і ягодами. Подавати французькі тости краще теплі.
Підсмажувати можна, як шматочки звичайного батону, так і хліб для тостів.
До речі, французькі тости - це одна з найпоширеніших французьких страв, яка в оригіналі називається Pain Perdu.