"Обожнюю": Тоня Матвієнко розповіла свій рецепт салату "Шуба" з незвичайним інгредієнтом
Для Тоні Матвієнко салат «Оселедець під шубою» - це смак дитинства та новорічних свят, пише Politeka.net.
«Обов'язково люблю, щоб все було дрібно нарізано, щоб кожен прошарок був промазаний майонезом», - розповідала Тоня Матвієнко.
Але свій «Оселедець під шубою» Матвієнко готує з несподіваним інгредієнтом.
«Козир – це чорнослив! Така собі шуба-чорнобурка», - ділилася Тоня Матвієнко в одному з інтерв'ю.
Отже, для приготування «Оселедця під шубою» за рецептом Тоні Матвієнко знадобляться такі інгредієнти: Морква (2 шт., Великі), Буряк (1 шт., Великий), Картопля (5 шт.) Цибуля ріпчаста (3 шт.), Чорнослив (200 гр.), Майонез, Сіль, Оселедець (філе в олії).
Моркву, картоплю та буряки необхідно зварити. Однак для ніжнішого смаку «Оселедця під шубою» деякі господині та кулінари рекомендують овочі запікати.
Чорнослив заливаємо окропом, а оселедець дрібно нарізаємо.
Першим шаром викладаємо оселедець, потім натираємо буряк і змащуємо майонезом.
Далі натираємо моркву та промазуємо майонезом. Наступний крок – нарізаємо цибулю на дрібні кубики, і посипаємо зверху моркви. Далі шар картоплі, майонез, ще один шар бурячку та майонезу.
Прикрашаємо «Оселедець під шубою» за рецептом Тоні Матвієнко чорносливом, нарізаним на тонкі смужки.
Ольга Сумська показала, як смачно запекти курку без зайвого клопоту.
Подруга дала рецепт: Катя Осадча розповіла рецепт смачного салату з баклажанів.
Такий "Оселедець під шубою" вразить усіх - Ольга Сумська дала оригінальні рецепти.