Подруга дала рецепт: Катя Осадча показала, як приготувати дуже смачний салат з баклажанів
Катя Осадча показала, як вдома приготувати салат «Панцанела», пише Politeka.net.
«Не в класичному його вигляді, але він дуже і дуже смачний», - зазначала Осадча на своїй сторінці в Інстаграм.
Осадча також розповіла, що куштувала його у подруги і він їй дуже сподобався.
Для приготування салату «Панцанела» знадобляться такі інгредієнти: 2 столові ложки родзинок (настоюємо в винному оцті з гарячою водою. 1 ложка оцту на дві ложки води); 2 баклажани ріжемо і запікаємо; листя базиліку; 3-4 стиглих помідори; 1 столова ложка каперсів; 3 столових ложки кедрових горіхів; 200 г сиру фета; склянка оливок; сухарики.
Салат «Панцанела» заправляється заправкою, для приготування якої знадобляться 2 зубчики часнику (дрібно порізати); 2 столових ложки винного білого оцту; 6 ложок оливкової олії.
Спершу поріжте помідори великими шматками, а потім покладіть до них запечені у духовці та порізані баклажани.
Наступний крок - додайте листя базиліку, сухарики, родзинки, сир, кедрові горішки, каперси і перемішайте. Заправте салат і знову перемішайте.
Останній крок у приготуванні салату «Панцанела» за рецептом, про який розповіла Катя Осадча, додайте улюблені спеції і знову перемішати. Дайте настоятися салату 15 хвилин.
Зазначимо, що панцанела це салат з овочів і хліба родом з провінції Тоскана. Панцанела була звичною стравою італійських селян. Зазвичай у сільських будинках хліб пекли один раз на тиждень, і черствий хліб треба було якось використовувати. Так і з'явився цей салат з овочів, зелені і хліба.
Юрій Горбунов дав цікавий рецепт олів'є.
Піца без тіста - Ольга Сумська дала хитрий рецепт, який сподобається всім.
Син Каті Осадчої сяє від щастя - рецепти печива, з якими впорається навіть дитина.