"Просто супер": Ольга Сумська підказала, чим краще замінити соняшникову олію
Ольга Сумська знає безліч рецептів і навіть випустила власну кулінарну книгу «Готуємо разом», пише Politeka.net.
Коли є час між репетиціями і гастролями Ольга Сумська вдягає фартух і ділиться кулінарними рецептами і хитощами зі своїми підписниками на сторінці в Інстаграм.
Сумська розповідає, як зварити дієтичний і апетитний суп або зробити смачний святковий салат, ділиться рецептами мами свого чоловіка Віталія Борисюка. Зокрема, пісочного пирога зі сливами та збитими білками.
Цього разу Ольга Сумська розкрила один з секретів своїх сирників.
Вони у акторки виходять ніжними, пухкими і дуже смачними. Ольга Сумська розповіла, що для смаження сирників не використовує соняшникову олію.
«Ніжні сирнички… Смажу на кокосовій олії! Просто супер!», - зазначила Ольга Сумська, демонструючи апетитну страву.
Зазначимо, що кокосова олія має точку димлення 176°C та ідеально підходить для смаження їжі на пательні, адже зберігатиме свої корисні властивості.
Олія кокосу ідеально підходить не тільки для смаження, а й для запікання, тушіння та різних видів термообробки.
Для повсякденного використання краще вибирати рафіновану кокосову олію, яка надасть стравам тонкого екзотичного присмаку та приємного аромату.
Кокосова олія не містить ні холестерину, ні клітковини, а лише сліди вітамінів, зокрема вітаміну Е, мінералів і рослинних стеролів.
Потім не хочеться їсти цілий день - ідеальний сніданок від Олі Полякової.
Забудете про звичайний омлет - Ольга Сумська розповіла рецепт сніданку за 5 хвилин.
Завжди на нашому столі - Руслана Лижичко розкрила секрети свого ідеального сніданку.