Тонкі і ніжні: Леся Нікітюк похвалилася ідеальними млинцями, секрети приготування
Леся Нікітюк похвалилася тонкими та ніжними млинцями, пише Politeka.net.
«Мамині», - розповіла Леся Нікітюк на своїй сторінці в Інстаграм, демонструючи також тарілочку з варенням.
Зазначимо, що домашні млинці - це дійсно дуже смачно. А начинку можна взяти будь-яку: як солодку, так і солону, гостру, або пікантну. З м’ясом, грибами, капустою або з рибою.
Для приготування млинців найкраще підходить пшеничне борошно.
Млинці вийшли дуже ніжними.
Але, якщо хочеться пухких млинців, можна віддати перевагу вівсяному або гречаному борошну. Готуючи млинці, щоб уникнути появи грудочок, борошно додавайте невеликими порціями, постійно помішуючи.
За консистенцією тісто для млинців має бути як рідка сметана. Для того, щоб млинці вийшли дуже ніжними, борошно слід просіяти 2–3 рази.
Так, саме через неправильне приготоване тісто, коли суміш має погану консистенцію, млинці можуть порватися.
Наприклад, якщо тісто дуже рідке або ллється грудочками, потрібно додати до суміші кілька ложок борошна і збити за допомогою вінчика.
А от завдяки кисломолочним продуктам підвищеної жирності (2,5–5%) млинці завжди вийдуть ніжними і смачними.
Відомий ресторатор і переможець «Мастер Шеф» Євген Клопотенко зазначає: Чим жирніше буде молоко, тим насиченіше смак отримаєте.
Клопотенко також радить обов’язково залишити готове тісто для млинців відпочити на 10 хвилин, щоб розійшлася клітковина.
Так млинці не будуть рватися в процесі смаження.
"Завжди на нашому столі": секрети сніданку Руслани Лижичко.
Також повідомлялось, що зірка "Дизель Шоу" поділилася рецептом запіканки, як у ресторані.
Потрібен лише один банан - новий рецепт млинців за три хвилини, який сподобається всім.