Замість нудного крабового салату: зірка "Мастер Шеф" дала рецепт смачнющої закуски з крабових паличок
Цього разу на своїй сторінці в Instagram учасниця дванадцятого сезону шоу "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк показала, як приготувати смачнющий крабовий рулет.
"Дуже проста та смачна закуска, яка стане вашою улюбленою. Я у цьому впевнена. Люблю поєднання плавленого сиру та крабових паличок, особливо в такому вигляді: не салат, не намазка, а рулет", - радить зірка "Мастер Шеф".
Для приготування рулету з крабових паличок зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк бере такі інгредієнти:
- крабові палички - 150 г
- плавлений сир - 210 г
- яйця - 2 шт.
- сметана - 1 ч.л.
- часник - 1 зуб.
- кріп
- сіль і перець
Яйця зірка "Мастер Шеф" відварює круто та відділяє жовтки від білків.
Плавлений сир розминаємо виделкою до однорідності, змішуємо з тертим часником, жовтками та добре перемішуємо. Окремо змішуємо дрібно натерті білки зі сметаною та подрібненим кропом.
Зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк застеляє тарілку харчовою плівкою, складеною в кілька шарів, і формує на ній крабовий рулет.
Рвемо на волокна крабові палички та викладаємо їх на плівку щільним шаром. Наступним шаром викладаємо сирно-жовтков масу, а зверху білкову. За допомогою плівки скручуємо крабовий рулет, як на відео.
Аби крабовий рулет стабілізувався, відправляємо його в холодильник на 2 години. Після цього зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк нарізає закуску з крабових паличок на шматочки та подає разом із підсмаженим чорним хлібом.
Дуже апетитно - переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачної страви з картоплі.
Також повідомлялось, що переможниця "Мастер Шеф" поділилася рецептом української смакоти з простих інгредієнтів.
Вдалий варіант закуски: суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.