Іспанія – Франція: анонс матчу

Іспанія – Франція: анонс матчу

У вівторок, 9 липня, на стадіоні «Альянц Арена» у Мюнхені відбудеться перший півфінальний матч Євро-2024 між збірними командами Іспанії та Франції. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом. Судитиме матч словенський арбітр Славко Вінчич.

У прямому ефірі поєдинок транслюватиме медіасервіс MEGOGO.

Текстову онлайн-трансляцію матчу Іспанія-Франція вестиме «Апостроф».

З чим команди підійдуть до півфінального матчу.

Іспанія

Гравці збірної Іспанії святкують перемогу над збірною ПортугаліїФото: @SEFutbol

У п’ятницю, 5 липня, збірна Іспанії провела, певно, найважчий та найважливіший для себе поєдинок на Євро-2024 проти збірної Німеччини, яку вважали одним з найбільших фаворитів цьогорічного чемпіонату Європи. Щоб визначити переможця, командам не вистачило 90 хвилин і долю поєдинку вирішив гол Мікеля Меріно лише на 119 хвилині поєдинку.

На цьому чемпіонаті збірна Іспанії наразі демонструє, певно, найбільш привабливий футбол з усіх учасників півфіналів. Крім відмінної результативності, іспанці можуть похвалитись надійною роботою оборони - до цього часу підопічні Луїса де ла Фуенте пропустили лише один гол у свої ворота.

Точно не зіграють проти збірної Франції Дані Карвахаль, який отримав червону картку під завісу поєдинку з німцями, Робен Ле Норман через перебір жовтих карток та травмований Педрі.

Франція

Гравці збірної Франції святкують вихід у півфіналФото: @equipedefrance

Свій чвертьфінальний матч французи провели також 5 липня проти збірної Португалії. Основний та додатковий час пройшли без забитих голів. Вирішилась доля поєдинку тільки у серії післяматчевих пенальті. В цілому, французи на турнірі, не зважаючи на присутність у складі Кіліана Мбаппе, Антуана Грізманна та Усмана Дембеле, показують слабку результативність - жоден з гравців команди не забив на Євро-2024 жодного гола з гри. Про необхідність покращення останньої після поєдинку з Португалією говорив тренер французів Дідьє Дешам.

Втім, на користь збірної Франції говорить той факт, що під керівництвом Дешама французи виходили до трьох фіналів із шести можливих на міжнародних турнірах. Також впевненості у власних силах французам додає той факт, що до півфінального матчу проти Іспанії вони підходять у повному бойовому складі.

Очні поєдинки

Всього збірні Іспанії та Франції зіграли між собою 36 поєдинків. У 16 з них гору брали іспанці. 13 перемог здобули французи. Ще сім поєдинків закінчились нічиєю. Також у збірної Іспанії краща результативність - вони забили у ворота французів 64 м’ячі, а пропустили тільки 39.

У жовтні 2021 року команди зустрічались у фіналі Ліги націй. Тоді, завдяки голам Карима Бензема та Кіліана Мбаппе перемогу здобули французи. У збірній Іспанії голом відзначився Мікель Оярсабаль. Що стосується виступів на Євро, то на Євро-2012 у матчі на «Донбас-Арені», «Ла Роха» вибила збірну Франції на етапі ¼ фіналу завдяки дублю Хабі Алонсо.

Букмекери схиляються на користь перемоги збірної Іспанії, хоча шанси французів на перемогу також оцінюють як досить високі.

В цілому, вболівальників очікує захопливий поєдинок, адже команди мають великий досвід виступів на міжнародній арені та справжніх суперзірок сучасного футболу у своєму складі.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Хрустящие огурцы на зиму: звезда "Мастер Шеф" раскрыла семейный рецепт

Когда высаживать саженцы винограда для щедрого урожая: садоводы назвали идеальное время

Октябрьское солнечное затмение: астрологиня рассказала, что изменится в жизни украинцев

Водителям подсказали, как избежать штрафа в случае остановки полицией: хитрость с двигателем

Как сохранить урожай тыквы правильно: хозяева назвали главные правила

Украина может оказаться в блекауте на несколько дней – энергетики назвали реальную угрозу

Кто берет то, что ему не положено, будет расплата в этот период, - Инна Гнатюк о периоде с 10 октября по 25 ноября

Курильщики, готовьтесь – с 2025 года сигареты подорожают: подробности нового закона

Пончики без сахара: победительница "Мастер Шеф" дала рецепт вкусного десерта

Не в лоб, а через фланги: эксперт объяснил тактику наступления врага и как ей противодействовать

Когда собирать урожай капусты в 2024 году: хозяйки назвали лучшие сроки

Мобилизация в октябре: кого с нетерпением ждет ТЦК

«Нельзя сидеть на трех стульях»: эксперт рассказал, что ждет Грузию дальше

Фикрет Шабанов заявил, что россия хочет распада Турции: «Вот почему она идет в БРИКС»

Новые цены на мясо заставляют украинцев стать вегетарианцами: какие продукты подорожали больше всего