Як змінились ціни після свят на рибу та ікру в Києві - інфографіка
У четвер, 25 січня, журналісти представили огляд актуальних цін на рибу та іншу рибну продукцію на ринку "Столичний".
Про це повідомляє Telegram-канал "Апостроф Київ" з посиланням на Апостроф TV.
"Кожного дня фермери з різних куточків України та великі імпортери зі "Столичного" забезпечують Київ та область свіжими продуктами", - уточняють журналісти.
Зокрема, ікра горбуші коштуватиме від 450 грн за 100 гр, кети - від 520 грн.
Сьомга охолоджена обійдеться у суму від 650 грн за кг (перед Новим роком було близько 450 грн), дорадо – від 320 грн (піднявся у ціні на 30 грн), сібас – від 310 грн (невелике подорожчання), палтус – від 580 грн за кг (ціна на цю позицію стабільна).
Такі рибні позиції як стейк осетра та філе тунця коштуватимуть 750 грн і 600 грн відповідно за 1 кг. Щука за ціною приблизно 200 грн за кг, судак трохи подорожчав за місяць і коштує 220 грн.
Креветки на "Столичному" за такими цінами – 350 грн за 1 кг тигрової, і канадської (невеликої) – 330 грн за кг, ціни на ці товари є стабільними.
Нагадаємо, що "Столичний" наразі є наймасштабнішим ринком свіжих продуктів в Україні.