Повертайте без зусиль: ефективне паковання для книг з можливістю обміну від Київського КПК

Повертайте без зусиль: ефективне паковання для книг з можливістю обміну від Київського КПК

У цьому контексті ключової ролі набуває логістика - проміжна ланка між видавцями, маркетплейсами і читачами, швідкість і якість якої забезпечує, зокрема, й зручне паковання від Київського картонно-паперового комбінату.

Торік в Україні налічувалось близько 2 млн активних книголюбів, і експерти зростання читацького інтересу внаслідок дії реформи, що стимулює розвиток вітчизняного книговидання і книгорозповсюдження. При цьому одним з головних драйверів ринку виступає сегмент інтернет-торгівлі, який здебільшого працює на засадах фулфілменту. Водночас, фахівці наголошують книжки – переважно імпульсивний товар, а життєвий цикл друкованого слова невпинно скорочується.

На цьому тлі важливою ланкою книжкового сервісу, за ефективність якого відповідає підрядник-логіст, стає швидка й зручна адресна доставка та повернення бібліопродукції. Оптимізації цих процесів новітня розробка від ККПК для відправлення книжок, придбаних онлайн.

Як зауважив гендиректор Pulp Mill Holding GmbH (PMH – австрійський акціонер ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат») д-р Хайнц Ціннер, саме пакувальні рішення на основі ресайклінгу вторсировини один з найперспективніших векторів розвитку сучасної паперової індустрії. Завдяки постійній модернізації виробничих процесів і впровадженню нових конструкторських ідей, комбінат є беззаперечним лідером і трендсеттером цього сегменту ринку в Україні.

Новий формат book box від ККПК є різновидом паковання Easy box для E-commerce, що вже встигло ефективно себе зарекомендувати практиці роботи великих вітчизняних мереж онлайн-торгівлі, логістичних компаній та поштових служб. Позиціоновані як «розумне паковання для розумних речей» книжкові бокси Київського картоннопаперовогокомбінату мають низку переваг для використання під час відправки, повернення та обміну друкованої продукції.

Серед головних «плюсів» такого формату – компактність (багато місця для зберігання), легкість збирання та запечатування коробки за допомогою клею постійної липкості, що не вимагає використання скотчу. Це надає продавцю можливість суттєво збільшити кількість і швидкість обробки замовлень, скоротити потребу в додатковому персоналі й підвищити продуктивність роботи.

При цьому універсальність паковання дозволяє адаптувати пакет під потрібний формат та товщину книжок, посилка у book box має стильний й естетичний вигляд, а вміст відправлення убезпечений від сторонніх втручань завдяки наявності відривної стрічки. Та, як показав краш-тест, конструкція боксу застосування додаткових ущільнювачів і пухирчастої плівки для захисту фоліантів від можливих ушкоджень під час перевезення.

Відмова від допоміжних матеріалів з поліетилену для пакування не лише час як відправника, так і отримувача, а й книжкове паковання від ККПК стовідсотково екологічним. Адже виготовляються з переробленого картону та підлягають повторному ресайклінгу.

конструкці book box можливість повернення книжки адресанту в тому самому пакованні без жодних додаткових зусиль з боку покупця. Це дозволяє максимально оперативно й комфортно для обох сторін провести обмін товару, уникаючи незручностей, негативних вражень та рекламацій клієнтів.

Усе це робить пакувальну новацію від Київського картонно-паперового комбінату win-win рішенням для вітчизняного ринку онлайн-книготоргівлі, що невпинно зростає, від якого зрештою виграють усі видавці, маркетплейси, логістичні оператори, читачі і, зрештою, українська держава

Поделиться сюжетом

Последние новости

Что делать с листьями осенью: топ советов для дачников

Одни заплатят за других: в тарифах назревает коллапс

Идеальный осенний завтрак: рецепт пышных панкейков от победительницы "Мастер Шеф"

Водителям отменяют наказания за нетрезвую езду: как оправдывают алкоголь за рулем

Чем подкормить плодовые деревья в октябре: правила хорошего урожая от садоводов

Никакой "бусификации": ТЦК строго очертили полномочия

График отключения электроэнергии в Одессе: когда не будет света

Можно получить не менее 8 тысяч гривен: безработным сделали заманчивое предложение

"Это какое-то издевательство?" Дмитрий Кулеба разозлил людей "проблемой перенаселения"

Военный отдал свой дом во Львовской области: теперь там живет многодетная семья

В 2025 году на "Зеленой карте" можно будет сэкономить: международная страховка для авто станет проще

И на диете пригодится: рецепт картофельной тортильи с сыром и без лишнего жира, видео

Продай имущество – заплати за коммуналку: украинцы вышли на новый уровень бедности

Некоторых украинцев могут мобилизовать и после 50 лет: это касается одной из категорий

Оккупанты хотят замять скандал с зарплатами: заставляют работников отказаться от денег