3 золоті правила смаженої картоплі: навіть ваш тато так не зможе
Смажена картопля, напевно, найпопулярніша страва на столі в українців. Вона заощадить ваш бюджет і може приготувати навіть дитина.
Однак існують кілька хитрощів, які дозволять зробити смак вашої страви неперевершеною, а гостей задоволеними і ситими.
НЕ ЗАБУДЬТЕ ПРО ЧАСНИК
В основному смажену картоплю заведено готувати з цибулею. Таке поєднання продуктів стало справжньою класикою. Однак часник зробить частування ароматнішим і неймовірно апетитним. Часник слід порубати ножем і відправляти разом із сіллю. Як правило, це робиться за 2-3 хвилини до кінця приготування.
ДВІ АРОМАТНІ СПЕЦІЇ
Дехто вважає, що в смажену картоплю спеції додавати не потрібно, оскільки страва загубиться на їхньому тлі. Проте досвідчені кулінари із цією позицією не згодні.
НЕ ЗАБУДЬТЕ ПРО ОЛІЮ
Деякі побоюються зробити страву жирнішою, але якщо ви вживаєте її не щодня, то особливої шкоди очікувати не варто. Тому можна ввести трохи вершкового масла для особливої текстури та незабутніх смакових якостей.
Раніше ми повідомляли про відпочинок у спеку і без головного болю вгамує безалкогольний Апероль Шприц: як зробити смачніше.