Більше не купуйте: "Мастер Шеф" Литвинова дала простий рецепт домашньої шинки
Колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова запропонувала приготувати вдома ідеальну закуску до столу, така куряча шинка дуже просто готується в духовці і після цього не доведеться купувати в магазині.
Інгредієнти:
- 1 кг курячого філе;
- 5 штук. курячих гомілок на кістки;
- 300 г бульйону на кістки;
- 80 г моркви;
- 200 г цибулі;
- 35 г солі на 1 л води;
- 2 ч. л. сухого часнику;
- 1 ч. л. подрібненого чорного перцю;
- 2 ст. л. паприки;
- пакет для запікання завдовжки 60 см;
- 3 м кулінарної нитки.
Приготування:
Зваріть бульйон з овочів, кісток та шкіри. Дайте охолонути. Подрібніть 500 г філе у м'ясорубці.
Порубайте ножем філе, що залишилося, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова. Порубайте все м'ясо ножем.
Змішайте фарш та рубане м'ясо. Додайте охолоджений бульйон, спеції та перемішайте.
Залишіть у холодильнику на дві-три години, щоб м'ясо напилося вологи та охололо.
Розріжте плівку для запікання навпіл і розкладіть на столі, додає "Мастер Шеф" Литвинова. Насипте паприку вздовж плівки.
Викладіть весь фарш вздовж плівки та присипте паприкою зверху. Загорніть, випускаючи повітря.
Зав'яжіть ниткою з кожного боку. Зробіть поперечні зав'язки.
Запікайте при температурі 180 ° С 45-50 хвилин. Наріжте охолодженою, радить "Мастер Шеф" Литвинова.