Бюджетний варіант: "Майстер Шеф" Мартиновська запропонувала рецепт фірмового десерту

Бюджетний варіант: "Майстер Шеф" Мартиновська запропонувала рецепт фірмового десерту

Зірка шоу "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська розповіла, як зробити бажаний крем-брюле, про який багато хто мріє. За словами "Мастер Шефа", цей частування дійсно дуже популярний у Парижі.

Інгредієнти:

  • 150 мл вершків (20-30% жирності)
  • 1 жовток
  • 15-20 г цукру
  • 20 г коричневого цукру (для скоринки)
  • Трохи гречки

Інструкції:

Підготовка гречки:

На сухій сковороді обсмажте пару ложечок гречки до появи тріскучого звуку.

Додайте обсмажену гречку до вершків. Рроведіть міксування вершків з молоком, щоб зробити страву менш калорійною, ділиться "Мастер Шеф" Мартиновська.

Приготування основи:

Підігрійте вершки з гречкою та залиште на 30 хвилин для того, щоб гречка передала смак вершкам.

Підготовка яєчної маси:

"Мастер Шеф" Мартиновська додає, віночком розітріть жовток із цукром. Відкиньте гречку на сито і введіть у вершки із жовтками, добре перемішуючи.

Готування у формах:

Виливайте масу в форми, в яких подаватимете.

Виберіть один із способів приготування:

Баня-марі: Ставте форми в лист, налийте гарячу воду і готуйте при 160°C протягом 30-35 хвилин.

Без водяної лазні: Ставте форми на противень і готуйте при 100°C (без вентиляції) або 80°C (з вимкненим обдуванням) протягом 25-30 хвилин, ділиться "Майстер Шеф" Мартиновська.

Перевірка готовності:

Легко потрясіть форму, щоб перевірити готовність. Центр має бути рухомим, але не рідким. Додайте часу за потреби.

Охолодження та посипання цукром:

Поставте в холодильник проти ночі. Перед подачею посипте поверхню цукром (білим чи коричневим) рівномірно.

Завершення приготування:

За допомогою кулінарного пальника підпалюйте цукор до утворення золотистої кірки.

Подавайте готове крем-брюле після того, як цукор затвердіє, радить "Мастер Шеф" Мартиновська.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как обработать осенью деревья для щедрого урожая: хитрости садоводов

Как приготовить солянку: простой рецепт популярного блюда

Нужно ли обрезать розы осенью: неожиданный ответ садоводов

Мобилизация многодетных: кто не избежит призыва в армию

Что делать с опавшими листьями осенью: полезные советы от садоводов

"Мертвец" неожиданно ожил на операционном столе: хотели вырезать сердце

Снег, громкие заявления и финал боевых действий: экстрасенс рассказала, какой будет зима в Украине

Все очень просто: в Украине придумали, как сделать минимальную пенсию в 10 000 грн

Как приготовить вкусные котлеты из грибов: подробный рецепт от "Мастер Шефа"

Epic Games Store запускает хэллоуинскую распродажу на самые страшные игры этой осентю

Многое сходится именно на 2025 год, - Александр Мусиенко о переговорах с рф и завершении войны

В обучении школьников требуют перемен: на что придется пойти

Как сохранить морковь на зиму: секреты опытных фермеров

Как бороться с сорняками осенью после сбора урожая: огородники дали важные советы

Перемирие, конфликт с регионами и мусульмане: экстрасенс рассказала, какой будет зима в россии