Чисто українською: "Мастер Шеф" Глинська дала рецепт борщу з домашніми пампушками

Чисто українською: "Мастер Шеф" Глинська дала рецепт борщу з домашніми пампушками

Такий борщ буде не тільки ситним та ароматним, він ще й приємно здивує всіх за столом, особливо у поєднанні з домашніми пампушками.

Зірка "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська дала докладний рецепт того, як зробити ідеальний борщ із пампушками.

Інгредієнти для борщу:

  • Вода — 5 л
  • М'ясо (курка, півень, телятина або індичка) - 700-1000 г
  • Цибуля - 200 г
  • Морква - 200 г
  • Болгарський перець - 300 г
  • Буряк - 200 г
  • Картопля - 400 г
  • Капуста білокачанна - 700-800 г
  • Помідори - 300 г
  • Часник - 2-3 зубчики
  • Оцет - 20 мл
  • Сіль, перець горошком, кріп, петрушка, олія (для смаження)

Інгредієнти для пампушок:

  • Молоко — 150 мл
  • Вода — 150 мл
  • Свіжі дріжджі - 20 г
  • Цукор — 10 г
  • Яйце - 50 г
  • Борошно - 450 г
  • Сіль - 5 г
  • Рослинна олія - ​​30 г

Часникова намазка:

  • кріп
  • Часник
  • Рослинна олія
  • сіль

Приготування борщу:

Поставте м'ясо варитися на середньому вогні, знімаючи шум із бульйону. Додайте очищену моркву та цибулю, варіть 1 годину. Запечіть болгарський перець та помідори при 200°C, потім очистіть і наріжте м'якоть, радить "Мастер Шеф" Глинська.

Підготуйте овочі: наріжте картоплю та цибулю кубиками, моркву та буряки соломкою, нашаткуйте капусту.

"Мастер Шеф" Глинська додає, далі наріжте дрібно кріп, петрушку та часник. Дістаньте м'ясо з бульйону, додайте картоплю та смажені цибулю, моркву, помідори та перець. Поверніть м'ясо в бульйон, додайте перець горошком.

Обсмажте буряк із оцтом і додайте до борщу. Додайте капусту, зелень та часник. Доведіть борщ до кипіння, посоліть та дайте настоятися. Підігрійте воду з молоком і цукром, розчиніть дріжджі і залиште на 15-20 хвилин.

Додати яйце, борошно, сіль, замісити тісто. Вмішайте масло, залиште тісто підходити на 1-1,5 години. Сформуйте пампушки, залиште на 30-40 хвилин, потім випікайте при 180 °C (з конвекцією) 30-35 хвилин.

"Мастер Шеф" Глинська додала, в кінці змішайте дрібно нарізаний кріп з олією, часником і сіллю. Змастіть пампушки гарячими, накрийте плівкою на 15 хвилин.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как украинским военным и гражданским обойти сложности в получении прав и денег после плена в рф

Россияне атаковали Киев: какие последствия

Фикрет Шабанов назвал основные центры силы в мире: «Они сейчас ведут борьбу за лидерство»

Генштаб ВСУ удивил данными в сводке по уничтоженным самолетам

Екатерина Осадча тронула поклонников поздравлениям Ильи

Уже и макароны с сосисками – роскошь: супермаркеты взвинтили цены до небес

Есть шансы пройти зиму без отключений света: в "Укрэнерго" поделились обнадеживающим прогнозом

Перерасчет пенсий: кто получил повышение, а кто остался без изменений

Как подготовить комнатные растения к зиме: воспользуйтесь советами опытных хозяек

Украинец не пустил газовщиков в дом и вынес им счетчик: что стоит за этой "переходной схемой"

"Новая почта" обновила тарифы: сколько будет стоить доставка

С вкусной начинкой: звезда "Мастер Шеф" дал простой рецепт тертого пирога

Безумно вкусная пицца за 5 простых шагов

Осталось несколько дней: украинцы должны срочно представить показатели счетчиков

Готовят строгий запрет и школьникам, и учителям: будут наказывать за разговоры