Чисто українською: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт фаршированих томатів із сиром
Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася рецептом апетитної страви – «Томати фаршировані українською». Литвинова пропонує приготувати фаршировані помідори, запечені у духовці із соковитою начинкою.
Інгредієнти:
- Помідори - 1700-2000 г
- Фарш - 600 г
- Сіль - 10 г
- Перець, коріандр, сушений часник, чилі - за смаком
- Панірувальні сухарі - 30 г
- Кінза — 100 г
- Топленое масло — 20 г
- Цибуля - 200 г
- Гречка (суха) - 40 г
- Моцарела - 100 г
Приготування:
Наріжте цибулю і помістіть її на сковороду з топленим вершковим маслом. Додайте 2 столові ложки води, накрийте кришкою і тушкуйте цибулю на слабкому вогні протягом 10 хвилин, радить "Мастер Шеф" Литвинова.
Після цього подрібніть цибулину блендером до однорідного стану. У фарш додайте панірувальні сухарі, цибулеве пюре, дрібно нарізану кінзу і замочену з вечора гречку.
Посоліть та додайте спеції за смаком: перець, коріандр, сушений часник та чилі, додає "Мастер Шеф" Литвинова. У кожного помідора зріжте верхівку і обережно видаліть серцевину ножем і ложкою, щоб створити місце для начинки.
Наповніть кожну помідорину приготованою начинкою, покладіть всередину невеликий шматочок моцарелли. Закрийте помідори зрізаними верхівками.
Розігрійте духовку до 200 градусів та запікайте фаршировані томати протягом 45 хвилин, поділилася "Мастер Шеф" Литвинова.