Чудова закуска з лаваша: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво показав простий рецепт
Цього разу на своїй сторінці Instagram суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати смачні та корисні чипси з лаваша, а також соус до них.
"Ідеальний варіант для літнього перекусу", – наголосив "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво.
Для приготування чипсів "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- лаваш
- олія оливкова – 2 ст.л.
- сіль, перець чорний мелений, орегано, копчена паприка, куркума – по 0,5 ч.л. кожної спеції
Ви можете додавати до чипсів свої улюблені спеції та змінювати пропорції на власний смак.
Подавати чипси з лаваша "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво пропонує разом із мексиканським гуакамоле. Для цього нам знадобиться:
- авокадо — 2 шт.
- цибуля синя — 0,5 шт.
- сік лайма — за смаком
- помідор — 1 шт.
- сіль і перець — за смаком
Лаваш "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво нарізає на трикутнички. До олії додаємо сіль, спеції та добре перемішуємо цю заправку зі шматочками лавашу.
Викладаємо трикутнички на деко, застелене пергаментом, відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 10-12 хвилин – і наші хрусткі та смачні чипси з лаваша готові.
Щоб приготувати гуакамоле, авокадо можна або просто розімʼяти виделкою, або дрібно нарізати, як зробив це суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво. Синю цибулю та помідор теж дрібно нарізаємо. Доводимо соус до смаку сіллю, перцем і соком лайма, перемішуємо та подаємо його разом із чипсами.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.