День обіцяє вам нелегкі задачі: гороскоп за картами Таро 17 лютого

День обіцяє вам нелегкі задачі: гороскоп за картами Таро 17 лютого

Астрологи розповіли, хто зі знаків Зодіаку згідно з картами Таро зіштовхнуться з труднощами в суботу, 17 лютого.

Про це повідомляє SlovoFraza.

Читайте також: Кохатимуть один одного вічно: три зодіакальні пари, які є справжніми спорідненими душами

Овен – Шістка Кубків

Овни мають впевненість у собі і сильний внутрішній дух. Поява цієї карти у розкладі говорить про вашу здатність самостійно впливати на свою долю. Це заклик до дії, особливо якщо останнім часом інші люди ухвалювали рішення за вас.

Телець – Колесо Фортуни

Колесо Фортуни представляє вибір. Можливо, доля приготувала вас до нового етапу життя, і тепер ви повинні визначити, чого ви щиро бажаєте, щоб визначити свої пріоритети на майбутнє. Гороскоп на завтра обіцяє вам успіх, якщо ви навчитеся цінувати зусилля тих, хто щиро підтримує вас, і не дієте миттєво з приводу.

Близнюки – Сонце

Ця карта несе подвійний сенс. По-перше, вона символізує світло та тепло, що асоціюються з Сонцем. З іншого боку, вона попереджає про руйнівну енергію, здатну знищити все на своєму шляху, особливо якщо ситуація вийде з-під контролю. Важливо тримати все у своїх руках та обмірковувати кожен крок, щоб уникнути краху.

Рак – Дев'ятка Жезлів

Раки мають день, повний протиріч, де ланцюжок подій коливатиметься, як маятник, передвіщаючи можливі приємні сюрпризи чи невдачі. Незалежно від того, що станеться, гороскоп сьогодні радить Ракам не здаватися і тримати голову високо. Доля прихильна до сміливих дій, і важливо пам'ятати.

Лев – Повішений

Карта Повішеного не несе трагічного сенсу, а попереджає про можливі труднощі, яких можна уникнути, якщо вміло оцінити ситуацію. Левам здається, що їм "перекрили кисень", але це обумовлено зайвою зарозумілістю. Важливо переосмислити своє ставлення та побачити красу світу навколо.

Діва – Паж Кубків

Гороскоп на завтра обіцяє Дівам насичений день, де події змінюватимуться стрімко. Важливо вміти керувати цим потоком, концентруючись на важливому та не упускаючи можливостей. Також варто висловити подяку тим, хто щиро сподівається на ваше визнання, причому форма цієї подяки може бути різноманітною.

Терези – Король Денаріїв

Король Денаріїв вказує на вашу готовність до емоційного зростання та навчання. Якщо нещодавно ви часто відчували нервове виснаження чи постійне напруження, гороскоп на суботу настійно рекомендує змінити цю ситуацію. Першим кроком варто навчитися бачити світ ширше, виходячи межі свого “я”. Виявіть гнучкість і відкрийте новий погляд на життя.

Скорпіон - Віра (Верховний жрець)

Карта символізує віру та глибоку довіру, що базуються на стійких цінностях. Вам уже доводилося робити складні вибори, але вони допомогли визначити ваші ключові пріоритети на майбутнє. Зараз час розслабитися і насолодитися своєю перевагою над тими, хто ставиться до вас із заздрістю чи недоброзичливістю.

Стрілець – П'ятірка Кубків

Субота може принести деякі випробування для Стрільців, але важливо пам'ятати, що маєте контроль над власною долею. Можливі розчарування та зневіра, але не забувайте, що частину проблем створюєте самі. Замість того, щоб шкодувати себе та очікувати підтримки від інших, важливо взяти ініціативу у свої руки та вирішувати проблеми самостійно.

Козеріг – Дама Жезлів

Карта Королеви Посохів (Дама Жезлов) уособлює сильну особистість, і якщо вона з'явилася у вашому розкладі, то у вас є чудові можливості для завоювання світу навколо себе, або, принаймні, тієї його частини, яку ви бажаєте. Не бійтеся зробити перший крок, який може стати відправною точкою до ваших мрій.

Водолій – Шістка Денаріїв

Карта символізує благодійність та прагнення до внесення чесності та рівності у світ, де часто домінує бажання накопичити якнайбільше багатства. Гороскоп на завтра радить Водоліям переглянути свою жадібність та відчути радість від поділу своїх ресурсів з іншими. Важливо зрозуміти значення балансу та чесності у матеріальних справах.

Риби – Сімка Мечів

Риби виявилися заплутаними у пастці своїх власних комплексів та наслідків необдуманих вчинків. Часто намагаючись уникнути труднощів, ви нехтуєте відповідальністю, що призвело до серйозних проблем. Спроби втекти від проблем – не найкращий вихід. Важливо взяти себе в руки або звернутися по допомогу до тих, хто вже пройшов подібне.

Раніше "Апостроф" розповідав, які Зодіаку вважають злими та неприємними.

  • Вас також може зацікавити:

Краще не зв'язуватися: ці знаки Зодіаку у 2024 році можуть принести лише біль та розчарування

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року

Поделиться сюжетом

Последние новости

В лесу теперь только гулять: украинцев будут штрафовать за ягоды и грибы

Из плена вернулся "азовец", переживший теракт в Оленовке - его возлюбленную обменяли еще в мае

Срочно проверяйте паспорта и другие документы: украинцам сделали заявление о дубликатах

Как избавиться от неприятного запаха из холодильника без химии: специалисты назвали действенные методы

Рис с тыквой - хорошая и бюджетная идея: осенний рецепт с небольшим секретом

Дроны атаковали в Брянске завод, который делает детали для "Искандеров"

Уже и умереть стало слишком дорого: зимой прощание будет стоить еще больше

Что такое Самайн: когда отмечают праздник, основные обряды и традици

Осенний ценник на продукты растет: овощи, яйца и курятина станут дороже

Нацбанк планирует заменить некоторые купюры: украинцев предупредили, что будет с 1 ноября

Погиб известный певец, звезда группы "One Direction" Лиам Пейн: копы говорят - выпал из окна

Пенсионеру дается 10 дней: государство заберет все выплаты

Как поддержать иммунитет осенью: пять здоровых привычек от специалистов

Шторы в офис Кличко, "золотые" квитанции и шредеры: закупающий Киев на фоне войны

Подорожание бензина: эксперты раскрыли, чего ждать