Деруни з картоплі, яку не треба терти, вдалий рецепт: "Виходять ідеальні"

Деруни з картоплі, яку не треба терти, вдалий рецепт: "Виходять ідеальні"

Адже цей рецепт дерунів з картоплі, яку не треба терти, пише Politeka.net.

Рецептом дерунів поділилася фудблогерка Ганна, яка веде свою кулінарну сторінку «annet_days».

«Деруни з грибним соусом. Смачна та проста ідея для обіду!», - зазначила Ганна.

Для приготування дерунів знадобляться такі інгредієнти: 500 г картоплі, 1 цибулина, 2 яйця, сіль за смаком, 2-3 ст.л. борошна, спеції за смаком.

Також фудблогерка пропонує приготувати соус до дерунів. Для цього необхідні: 400-500 г грибів Ерінгів (можна інші), 1 велика цибулина, 2 ст.л. борошна, 100-150 мл вершків 10%, вода або бульйон, сіль за смаком, мускатний горіх (за бажанням).

Картоплю та цибулю авторка кулінарного каналу пропонує подрібнити в блендері (чаша з великими ножами).

«Консистенція виходить дрібна та без зайвої вологи», - зазначила Ганна.

Далі у суміш необхідно додати яйця і перемішати.
Всипати сіль, борошно та за бажанням можна додати сухий часник та хмелі-сунелі. Перемішати.

Смажити деруни на середній температурі до золотистої скоринки.

Готуємо соус до дерунів - цибулю та гриби нарізаємо.

«Спочатку обсмажити цибулю, потім додати гриби та ще трошки підсмажити (люблю саме Ерінги, так як вони не кидають воду та не темніють і вони дуже ніжні та м’які). Додати борошно та помішуючи посмажити ще трошки», - розповіла фудбогерка про хід приготування дерунів.

Потім необхідно влити вершки та ретельно перемішати, та за допомогою води або бульйону довести соус до потрібної густоти. Додати сіль та мускатний горіх.

Останні кроки у приготуванні дерунів – викласти деруни та соус шарами в форму для запікання, накрити фольгою та запекти в духовці ще 20 хв за t180*.

«Смакота»,

«Теж так роблю картоплю для дерунів, виходять ідеальні», - коментують рецепт дерунів підписники фудблогерки.

"Мастер Шеф" Хіменес-Браво розкрив свій рецепт дерунів.

З квашеною капустою - рецепт незвичайних дерунів, які точно варто скуштувати.

Найсмачніша тушкована капуста - відомий шеф-кухар розкрив стародавній український рецепт.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как обработать осенью деревья для щедрого урожая: хитрости садоводов

Как приготовить солянку: простой рецепт популярного блюда

Нужно ли обрезать розы осенью: неожиданный ответ садоводов

Мобилизация многодетных: кто не избежит призыва в армию

Что делать с опавшими листьями осенью: полезные советы от садоводов

"Мертвец" неожиданно ожил на операционном столе: хотели вырезать сердце

Снег, громкие заявления и финал боевых действий: экстрасенс рассказала, какой будет зима в Украине

Все очень просто: в Украине придумали, как сделать минимальную пенсию в 10 000 грн

Как приготовить вкусные котлеты из грибов: подробный рецепт от "Мастер Шефа"

Epic Games Store запускает хэллоуинскую распродажу на самые страшные игры этой осентю

Многое сходится именно на 2025 год, - Александр Мусиенко о переговорах с рф и завершении войны

В обучении школьников требуют перемен: на что придется пойти

Как сохранить морковь на зиму: секреты опытных фермеров

Как бороться с сорняками осенью после сбора урожая: огородники дали важные советы

Перемирие, конфликт с регионами и мусульмане: экстрасенс рассказала, какой будет зима в россии