Дешево, але неймовірно смачно: зірка "Мастер Шеф" дала цікавий рецепт голубців без мʼяса
Учасниця кулінарного шоу "Мастер Шеф - 12" Мирослава Пекарюк на своїй сторінці в Instagram показала, як приготувати голубці з тертою бульбою.
"Начинка тут така ніжна, що просто не можу вам передати. Це дуже смачна страва, яку ви обовʼязково маєте спробувати", – радить зірка "Мастер Шеф".
Для приготування голубців із тертою бульбою "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк взяла такі інгредієнти:
- капуста - 1 маленький качан
- картопля - 400 г
- манна крупа - 20 г
- вода - 120 г
- цибуля - 1 шт.
- яйце - 1 шт.
- сметана - 1 ст.л.
- сіль і перець - за смаком
У підсолену киплячу воду кидаємо манку та доводимо до загустіння, постійно помішуючи.
Цибулю "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк нарізає дрібними кубиками та обсмажує на олії до легкої золотистості. Обсмажену цибулю змішуємо з манною кашею.
Картоплю чистимо, натираємо на дрібній тертці, відціджуємо з неї зайву рідину з крохмалем. Терту картоплю, сметану, яйце, сіль і перець за смаком додаємо до манної каші та перемішуємо до однорідності.
З капустини "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк вирізає качан, кладе її в пакет, завʼязує та відправляє в мікрохвильовку на 5 хвилин. Оббираємо капустяне листя та даємо йому трохи охолонути. Формуємо голубці, як на відео.
"Начинка виходить рідкою, але не лякайтесь, так має бути", – наголосила зірка "Мастер Шеф".
На дно каструлі складаємо обрізки капусти, на них викладаємо голубці, заливаємо водою десь до половини та запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 45 хвилин і залишаємо остигати.
Найкраще подавати такі голубці на наступний день, обсмажуючи їх на олії до золотистості з усіх боків. Підсолюємо їх і додаємо сметану.