Дешевше за мʼясо та неймовірно смачно: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт доступних биточків
У себе в Instagram зірка кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ольга Рябенко запропонувала українцям приготувати смачнющі биточки з мойви по-одеськи.
Рецепт елементарний. Биточки готуються дуже швидко та з простих інгредієнтів.
Для приготування биточків із мойви "Мастер Шеф" Ольга Рябенко використовує:
- 750 г неочищеної мойви
- яйця - 3 цілих + 3 жовтки
- 3 ст.л. борошна
- зелень (зелена цибуля та петрушка)
- сік половинки лимона
- сіль і перець за смаком
- олія для смаження
"Биточки з мойви — це окремий делікатес, що точно вартий вашої уваги", – радить фіналістка "Мастер Шеф".
Спершу зірка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко добре промиває мойву, зачищає її, видаляючи голови, нутрощі та хребти, а потім знову промиває вже готове філе рибок.
Щоб приготувати кляр, "Мастер Шеф" Ольга Рябенко змішує в мисці яйця (три цілих і три жовтки), борошно, сіль і перець на смак, а також дрібно нарізану зелену цибулю. У нас вийде ріденьке тісто.
Відбивати рибу не потрібно. Просто беремо разом по два філе мойви, занурюємо в тісто та викладаємо на добре розігріту пательню з олією. Смажимо биточки з мойви до золотивтості з обох боків.
"Подаємо биточки відразу з петрушкою і соком лимону. Ви точно захочете приготувати ще", – наголосила зірка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко.
Дуже апетитно - переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачної страви з картоплі.
Також повідомлялось, що переможниця "Мастер Шеф" поділилася рецептом української смакоти з простих інгредієнтів.
Вдалий варіант закуски: суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.