Дивовижний смак: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт українських голубців із грибами
Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці в Інстаграм, як приготувати смачні голубці з грибами та овочами, а не лише з м'ясом.
Інгредієнти:
- 1 головка капусти Пекінської
- 400 г курячого фаршу
- 200 г відвареного рису
- 200 г грибів
- 1 морква
- 1 часник
- 50 г томатної пасти
- 100 мл води
- Сіль та перець за смаком
Приготування:
Відріжте нижню частину капусти та ділянку стрижня. Потім виваріть капусту в окропі протягом 2 хвилин, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Наріжте гриби та обсмажте їх на сковороді до золотистого кольору.
У великій мисці змішайте курячий фарш, рис, обсмажені гриби, сіль і перець.
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додає, розберіть капусту на листя, відріжте товсту частину стрижня. На кожен аркуш капусти покладіть трохи підготовленої суміші фаршу і загорніть, щоб вийшов голубець.
Наріжте цибулю і натріть моркву, потім обсмажте на сковороді до м'якості.
Розкладіть обсмажену цибулю та моркву по дну каструлі, потім акуратно викладіть голубці, розповідає "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Розчиніть томатну пасту у воді та залийте нею голубці у каструлі. Тушіть страву під кришкою на середньому вогні близько 15 хвилин або до готовності.
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво радить, подавайте гарячими та насолоджуйтесь ароматними голубцями з м'ясом та грибами!
Вдалий варіант закуски: суддя Майстер Шеф Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.
Хіменес-Браво розкрив рецепт солодкої курки із соусом.
Закулісся "Майстер Шеф": чого ніколи не показують глядачам і хто живе з Ектором.