Для лінивих: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт швидкої та суперсмачної закуски

Для лінивих: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт швидкої та суперсмачної закуски

Суддя проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати тарт із листкового тіста з беконом, сиром і грушею – це неймовірно смачне поєднання.

На приготування у вас піде менше 20 хвилин, а в результаті ви отримаєте порційні пироги, які стануть чудовим перекусом. Морочитися з замішуванням тіста не доведеться, бо в цьому рецепті використовується готове листкове тісто.

Щоб приготувати швидкий тарт із беконом, сиром і грушею, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:

  • тісто листкове — 1 лист
  • мед — за смаком (1-2 ст.л.)
  • бекон — 50 г
  • груша — 1 шт.
  • сир (моцарела) — 100 г
  • яєчний жовток — 1 шт. (для змащування)

Готуються такі тарти перевернутими, тому знизу викладаємо начинку, а зверху тісто. Спершу на деко, зестелене пергаментом, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво точково накладає мед для трьох майбутніх тартів, як на відео.

Грушу нарізаємо тоненькими скибочками, чистити її від шкірки не потрібно. Слайси бекону розрізаємо на смужки, моцарелу натираємо на тертці.

Зверху на мед "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво викладає бекон, скибочки груші та натерту моцарелу.

Лист тіста ділимо на три квадрати. Накриваємо тістом начинку та трішки притискаємо краї, щоб у нас вийшли тарти.

Зверху змащуємо тісто яєчним жовтком, відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 15 хвилин – і наші швидкі тарти з беконом, сиром і грушею готові.

Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.

Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.

Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Будет еще дороже: сметана, сыр и другая "молочка" станет настоящей роскошью

Как обрезать сливу для щедрого урожая в следующем году: уловки садоводов

Ищете идеального мужа - это они: 2 знака Зодиака, с которыми мечтают быть многие, но есть сложность

Посылки с AliExpress станут роскошью: новые правила лишат дешевого шопинга

Курица в кляре с бататом: "Мастер Шеф" Хименес-Браво дал сытный ужин без хлопот

Простые уловки для пышного теста: как стать мастером выпечки за один день

Оккупанты готовят удары по энергетике: враг имеет более тысячи ракет

Как ухаживать за почвой осенью, чтобы улучшить плодородие: важные советы огородников

Отложите телефон немедленно: важно отказаться перед сном

Новые лимиты на денежные переводы: Сбербанк посоветовал, как обойти ограничение

Женщина "сливала" местонахождение ТЦК: ее оштрафовали на 140 тысяч и забрали телефон

Следующая неделя может стать во многом исторической для Украины - Зеленский

Ешьте квашеную капусту как можно чаще и избавьтесь от целлюлита: чем еще полезна зимняя вкусняшка

Настоящий закарпатский суп: как сделать сытное блюдо с крылышками на всю семью

Пенсионеров заставят платить: важное обращение налоговиков