Для золотистої скоринки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво розповів, як зробити соковиту курку в маринаді
Суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво розповів, як зробити курку, щоб завдяки правильному маринаду, набору спецій та глазурі курка придбала апетитну золотисту скоринку.
Інгредієнти для маринаду:
- Вода – 4 чашки
- Соєвий соус – ⅓ чашки
- Сіль – 6 ч. л.
- Цукор - 3 ч.л.
- Аніс – 2 зірочки
- Гвоздика – 3 зірочки
- Лавровий лист – 3 шт.
- Секретний інгредієнт – спрайт чи ананасовий сік – 1 чашка
Інгредієнти для натирання курки:
- Рослинна олія – ¼ чашки
- Паприка - 0,5 ч.л.
- Сухий часник – 0,5 ч.л.
- Сушена цибуля – 0,5 ст.
- Суміш спецій – 0,5 ч.л.
Інгредієнти для глазурі:
- Мед - 2 ч. л. (можна замінити на 2 ч.л. коричневого цукру)
- Соєвий соус – 1 ч.л.
- Суміш спецій – 1 год.
Процес приготування:
У мисці змішайте воду, соєвий соус, сіль, цукор, аніс, гвоздику, лавровий лист і секретний інгредієнт – спрайт чи ананасовий сік, зауважив "Мастер Шеф" Хіменес-Браво. Занурте курку в маринад і залиште на 2-3 години.
Після маринування просушіть тушку курки паперовими рушниками. Натріть курку рослинною олією, змішаною з паприкою, сухим часником, сухою цибулею і улюбленою сумішшю спецій.
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додав, перекладіть курку в рукав для запікання, закрийте його та відправте в розігріту до 160 градусів духовку на 50 хвилин.
У мисці змішайте мед, соєвий соус та суміш спецій. Після закінчення часу запікання розріжте рукав зверху, щедро змастіть курку глазур'ю. Збільшіть температуру духовки до 220 градусів та запікайте ще 10 хвилин, розповів "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Дуже оригінально та смачно: рецепт салату від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво.
Хіменес-Браво дав оригінальний рецепт омлету.
Таку вівсянку ви полюбите: Ектор Хіменес-Браво поділився смачним рецептом.