Додайте сир для смаку: "Мастер Шеф" Литвинова розповіла, як приготувати соковитий картопляний пиріг
Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як зробити смачну страву для вечері - не вимагає багато часу та безлічі інгредієнтів. За словами "Мастер Шефа", головне вибрати хороше м'ясо та приправи до смаку.
Інгредієнти:
- Картопля (700 г)
- М'ясо (500 г)
- Лавровий лист (1 шт)
- Цибуля (1 шт)
- Мука (1-2 ст. л)
- Цибуля ріпчаста (100 г)
- Молоко (3 ст. л)
- Яйця (2 шт)
- Олія для рук
- Сулугуні (150-200 г)
- Кріп/петрушка (50 г)
- Сіль/перець (1/2 ч. л)
- Кунжут (щіпка)
Інструкції:
Зваріть або запікайте картоплю в мундирі та відваріть м'ясо. Залишіть варену картоплю на моменті, щоб вона охолола, розповість "Мастер Шеф" Литвинова.
Приготуйте цибулю, подавайте її під кришкою з 2 ст. л олії та води.
Пропустіть відварену картоплю через м'ясорубку і з'єднайте з нарубаною зеленню петрушки, яйцями, борошном, сіллю та перцем.
"Мастер Шеф" Литвинова додає, пропустіть у м'ясорубці варене м'ясо із зеленню петрушки, цибулею та з'єднайте зі спеціями.
Змастіть пергамент олією. Розподіліть шар картоплі на пергаменті, потім викладіть м'ясо і зверху розмістіть невеликі шматочки сулугуні по центру.
За допомогою пергаменту акуратно закрутіть рулет. Змастіть молоком зверху і посипте кунжутом.
Випікайте за температури 180 градусів протягом 30 хвилин, радить "Мастер Шеф" Литвинова.