Досить десяти хвилин: "Мастер Шеф" Ярославський поділився секретами приготування маринованих огірків
Цього разу на своїй сторінці в Instagram відомий шеф-кухар, ресторатор, суддя "Мастер Шеф" Володимир Ярославський запропонував простий та швидкий рецепт малосольних огірків, який займе лише 10 хвилин вашого часу.
Інгредієнти:
- Огірки - 700 г
- Сіль - 8 г
- Кріп, петрушка - за смаком
- Часник - за смаком
- Соняшникова олія - за смаком
- Оцет - 20 г
Спосіб приготування:
Наріжте огірки на чотири частини вздовж, щоб вони швидше промаринувалися, радить "Мастер Шеф" Ярославський.
Перекладіть огірки нарізані в пакет.
Додайте сіль, дрібно нарізані кріп та петрушку, а також подрібнений часник. Залийте все соняшниковою олією та оцтом, розповів "Мастер Шеф" Ярославський.
Закрийте пакет і ретельно струсіть, щоб усі інгредієнти рівномірно розподілилися.
Поставте пакет у холодильник на 10 хвилин.
Готові малосольні огірки можна подавати до столу одразу після маринування. Проте, зберігайте огірки у холодильнику не більше двох днів, додав "Мастер Шеф" Ярославський.