Дуже корисно та швидко: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт пікантної овочевої закуски з перчинкою
Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як зробити смачну та універсальну закуску з овочами, поки вони удосталь на кожному столі. Її можна подавати як одразу, так і дати наполягати довше.
Інгредієнти:
- 400 г кабачків (приблизно 2 шт.)
- 200 г моркви
- 3 зубчики часнику
- 1 год. л. Коріандр
- 1/2 ч. л. чорного перцю
- 1/2 год. л. рік
- 2 ст. л. лимонного соку
- 3 ст. л. соєвого соусу
- 3 ст. л. оливкового масла
- 20 г кунжуту
- 1 ст. л. мед
- 1/3 ч. л. гострого перцю
Приготування:
Кабачки наріжте тонкими смужками або натріть на терці спеціальної для корейських салатів. Моркву також натріть тонкою соломкою або тонкими скибочками наріжте самі, радить "Мастер Шеф" Литвинова.
У мисці змішайте коріандр, чорний та гострий перець, сіль, лимонний сік, соєвий соус, оливкову олію та мед. Додайте подрібнені зубчики часнику.
"Мастер Шеф" Литвинова радить далі викласти кабачки та моркву в маринад, ретельно перемішати, щоб усі овочі були рівномірно покриті сумішшю.
Посипте салат кунжутом і знову перемішайте. Залишіть салат наполягати в холодильнику на 30 хвилин, а потім можете подавати до гарніру або як закуску до столу, додала "Мастер Шеф" Литвинова.