Дуже пікантно: рецепт картопляного салату із зеленню в азіатському стилі

Дуже пікантно: рецепт картопляного салату із зеленню в азіатському стилі

В Інстаграм food-стиліст та експерт з кулінарії my_happyfood розповів, як здивувати гостей за столом завдяки картопляному салату з азіатськими нотками.

Остроті може надати страві не тільки гірчиці, ви опціонально можете вибрати щось, щоб вам більше подобається більш насичений смак.

Інгредієнти для салату:

  • 400 г відвареної картоплі, нарізати кубиками;
  • 1 моркву, нарізати кубиками;
  • 1-2 огірки, нарізати слайсами, присипати сіллю, залишити на 30 хвилин, потім віджати;
  • 4 відварені яйця, нарізати кубиками;
  • 1 червона цибулина, нарізати тонкими скибочками;
  • Невеликий пучок зеленої цибулі нарізати.

Інгредієнти для соусу:

  • 120 мл майонезу;
  • ½ ч.л. MSG (глутамату натрію);
  • 1 ч. л. гострої гірчиці;
  • 1 ч. л. тертого свіжого імбиру;
  • 1 ст. рисового оцту;
  • 1 ст.л. мирина;
  • Сіль до смаку.

Приготування:

Відваріть картоплю і наріжте її кубиками. Моркву також наріжте кубиками та злегка відваріть. Огірки наріжте тонкими слайсами, посипте сіллю і залиште на 30 хвилин|мінути|, щоб вони пустили сік. Потім ретельно відіжміть їх.

Відваріть яйця, наріжте кубиками. Червону цибулю наріжте тонкими скибочками, а зелену цибулю дрібно порубайте.

Змішайте майонез, глутамат натрію, гостру гірчицю, тертий імбир, рисовий оцет та мирин. Спробуйте соус і відрегулюйте смак за власним бажанням.

У великій мисці змішайте картоплю, моркву, огірки, яйця, червону та зелену цибулю. Додайте соус і добре перемішайте.

Салат можна подавати відразу, але якщо залишити його на ніч у холодильнику, смак стане ще більш насиченим.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Октябрьское солнечное затмение: астрологиня рассказала, что изменится в жизни украинцев

Водителям подсказали, как избежать штрафа в случае остановки полицией: хитрость с двигателем

Как сохранить урожай тыквы правильно: хозяева назвали главные правила

Украина может оказаться в блекауте на несколько дней – энергетики назвали реальную угрозу

Кто берет то, что ему не положено, будет расплата в этот период, - Инна Гнатюк о периоде с 10 октября по 25 ноября

Курильщики, готовьтесь – с 2025 года сигареты подорожают: подробности нового закона

Пончики без сахара: победительница "Мастер Шеф" дала рецепт вкусного десерта

Не в лоб, а через фланги: эксперт объяснил тактику наступления врага и как ей противодействовать

Когда собирать урожай капусты в 2024 году: хозяйки назвали лучшие сроки

Мобилизация в октябре: кого с нетерпением ждет ТЦК

«Нельзя сидеть на трех стульях»: эксперт рассказал, что ждет Грузию дальше

Фикрет Шабанов заявил, что россия хочет распада Турции: «Вот почему она идет в БРИКС»

Новые цены на мясо заставляют украинцев стать вегетарианцами: какие продукты подорожали больше всего

Отсрочка от мобилизации по уходу за родными: адвокат объяснил, как ее получить без справки МСЭК

Морковь, лук, чеснок: как посадить овощи, чтобы весной только собирать