Дуже швидко та смачно: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт м'ясного пирога на лаваші
Зірка кулінарного шоу "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як приготувати ситний пиріг з лавашем та м'ясом, завдяки якому смак буде не лише соковитим, а й досить насиченим.
Інгредієнти:
- 3 листа лаваша
- 750 г фаршу індички
- 50 г кінзи
- 100 г зеленого лука
- 1 ч.л сушеного часнику
- 1 ч.л чорного перцю
- 1 ч.л паприки
- 1 рік
- 1 ч.л сухих прованських трав
- 300 г сметани
- 3 яйця
- 200 г моцарелли
Приготування:
Підготуйте інгредієнти: дрібно наріжте кінзу та зелену цибулю, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова. У великій мисці змішайте фарш індички, нарізану кінзу та цибулю, сушений часник, чорний перець, паприку, сіль та сухі прованські трави.
В окремій мисці змішайте сметану, сіль та яйця.
Натріть моцареллу на великій тертці.
"Мастер Шеф" Литвинова додає, нанесіть тонкий шар м'ясного фаршу на кожен аркуш лаваша і загорніть їх у рулети. Вийде три рулети.
Наріжте кожен рулет на шматочки заввишки, що відповідає вашій рознімній формі.
Викладіть шматочки вертикально у форму. Залийте заливкою зі сметани та яєць.
Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин.
Дістаньте з духовки та посипте натертою моцарелою.
Поверніть у духовку і готуйте ще 10-15 хвилин, доки моцарелла не розтане, порадила "Мастер Шеф" Литвинова.