Дуже солодкі та шоколадні: рецепт хрумкого печива з кульками без довгого випікання
Хрумке печиво з шоколадом та кульками зробити простіше, ніж здається, головне вибрати смачний готовий сніданок, який вам сподобається, про це розповідає відомий кулінар та фудблогер «Anny cooking» .
Інгредієнти на 500-600 г печива:
- 100 г м'якої олії
- 150 г цукру
- 2 яйця
- 350-400 г борошна
- 10 г розпушувача тіста
- Ваніль за смаком
- Дрібка солі
- 200-250 г кульок готового сніданку
- 2 темні шоколадки (56%)
Приготування:
У глибокій мисці збийте м'яку олію з|із| цукром до утворення однорідної маси. Поступово додайте яйця, продовжуючи збивати.
В окремій мисці змішайте борошно, розпушувач тіста, ваніль та щіпку солі. Поступово додайте цю суміш масляну масу, перемішуючи до отримання однорідного тіста. Акуратно втручайте в тісто кульки готового сніданку.
Розділіть тісто приблизно на 30 шматочків і сформуйте з них невеликі кульки. Викладіть їх на лист, застелений пергаментним папером.
Випікайте печиво в розігрітій до 180°C духовці близько 20 хвилин до золотистої скоринки. Після повного остигання печива розтопіть шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі і акуратно прикрасьте печиво розтопленим шоколадом.