Дуже солодкий та простий: рецепт лінивих медових тістечок з ківі, швидко готуються
Ці медові тістечка не тільки дуже смачні, а й прості у приготуванні. Про це на своїй сторінці поділилася авторка кулінарного блогу Юлія Віліч у Instagram.
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ТЕСТА (на 2 коржі розміром 30x40 см):
- 200 г вершкового масла
- 170 г цукру
- 170 г натурального меду (наприклад, гречаного)
- 2 ч. л. соди (без гірки)
- 4 яйця С1
- 300 г просіяного борошна
ПРИГОТУВАННЯ:
Розтопіть олію, мед та цукор у каструлі на середньому вогні. Додайте соду і дайте масі охолонути протягом 5 хвилин. Окремо збийте яйця до пишної світлої ваги.
З'єднайте масляно-медову масу з яєчною. У два прийоми додайте|добавляйте| муку|борошно|, ретельно перемішуючи. Розділіть тісто на дві частини.
Викладіть одну частину тесту на лист, застелений пергаментом, і рівномірно розподіліть. Якщо у вас два однакові деки, використовуйте обидва, інакше печіть по черзі.
Випікайте кожен коржик у розігрітій до 180 ° C духовці 4-6 хвилин до золотистого кольору. Дайте коржам охолонути, потім підрівняйте краї і розділіть кожну на дві частини, щоб вийшло 4 коржі.
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ НАЧИНКИ З КИВІ:
- 300 г нарізаних шматочків ківі
- 100 г цукру
- 10 г кукурудзяного крохмалю
ПРИГОТУВАННЯ:
До нарізаних шматочків ківі додайте суміш крохмалю та цукру. Постійно помішуючи, проварити начинку 1 хвилину після закипання. Дайте начинці охолонути.
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КРЕМУ:
- 500 г вершкового сиру
- 350 мл жирної сметани (20%)
- 100 г цукрової пудри
- 1 ч. л. ванільної пасти (за бажанням)
Змішайте охолоджені інгредієнти та збийте їх протягом 2 хвилин до однорідної маси.
На перший корж нанесіть шар крему, потім додайте частину начинки з ківі. Повторіть шари з коржами, що залишилися, кремом і начинкою. Сформований торт помістіть у холодильник щонайменше на 3 години перед нарізуванням.
Шашлик буде м'яким і соковитим: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт ідеального маринаду.
Фантастично смачні фаршировані яйця: Ольга Сумська поділилася улюбленим рецептом.
Як засолити червону рибу: шеф-кухар дала простий і суперсмачний рецепт.