Глазур для паски, від якої будете у захваті: не тече, не деформується і дуже смачна
Така глазур для паски не деформується і не липне, каже фудблогерка Марія Макарчук.
«Дуже люблю цю глазур на желатині», - зазначила авторка кулінарної книги і збірників.
За словами фудблогерки, готувати таку глазур дуже просто - головне збивати поки вона ще гаряча і відразу наносити на паски.
«Найкраща глазур для пасочок… Мені вона більше довподоби ніж білкова», - зізналася Марія.
Глазур для паски на желатині.
Отже, хід приготування глазурі для паски наступний: желатин - 1 ч.л залити 2 столовими ложками води.
Далі необхідно взяти цукор - 1 склянку (на 250 мл), додати шість столових ложок води і помішуючи варити до повного розчинення цукру.
Глазур для паски на желатині.
Глазур для паски на желатині.
Вимикаємо суміш і додаємо желатин, перемішуємо і збиваємо міксером на великих обертах.
«Прикрашати можна за бажанням, але швиденько посипайте бо вона підсихає за пару хвилин», - попередила Марія.
Глазур для паски на желатині.
Глазур для паски на желатині.