Голубці без єдиного грама м'яса: рецепт, який перевершить всі інші

Голубці без єдиного грама м'яса: рецепт, який перевершить всі інші

Голубці – дивовижна страва, яка є особливістю країн колишнього Радянського Союзу.

Їх їдять у всьому світі, хоч і використовують зовсім іншу назву для цього. А ми зараз поділимося рецептом приготування пісних голубців без грама м'яса з начинкою з білих грибів. І хоч вам потрібно буде витратити на них дуже багато часу, проте смак все компенсує.

Голубці. Скрін, відео YouTube

Для цього нам знадобиться цілий список інгредієнтів, включаючи одну середню капусту, 100 г білих грибів (у свіжому або замороженому вигляді), крім цього 200 г рису, 150 гр. вершкового масла.

Ще до цього списку входять дві цибулини, три зубчики часнику, 500 мілілітрів відвару із сухих грибів, 200 грамів сметани, чайна ложка борошна та сіль із перцем до смаку.

Приготування:

Для початку нам потрібно промити 200 г рису під проточною водою, кілька разів, щоб вода в результаті була прозорою. Промиту крупу висипаємо в каструлю, додаємо туди 400 мл води, трохи солі і відправляємо на вогонь. Варити рис потрібно десь протягом п'яти хвилин на середньому вогні. Коли пройде час, потрібно накрити каструлю кришкою і залишити на 20 хвилин, щоб рис ввібрав всю рідину.

У цей момент ми маємо можливість підготувати листя для голубців. Качан капусти кладемо в гарячу воду і дістаємо, коли листя стане прозорим. Листя відокремлюємо, розкладаємо на столі. Товсті частини краще не зрізати взагалі. Коли листя у нас підготовлене, беремося за начинку.

Білі гриби заливаємо двома склянками води та варимо їх протягом 10 хвилин. Великі одиниці нарізаємо. Відвар, отриманої в ході варіння, потрібно процідити в окремий посуд, бо він ще нам знадобиться. У цей момент беремо дві цибулини, 100 г білих грибів і нарізаємо їх на невеликі шматочки. Подрібнюємо зубчики часнику.

Всі три інгредієнти відправляємо на гарячу сковороду, додаємо 100 г масла і гасимо. До них незабаром потрібно додати сухі відварені гриби. Овочеву суміш не потрібно готувати довше 10 хвилин, незабаром її потрібно буде додати до готового рису та в цей момент ще раз посолити до смаку.

Голубці, фото: Знай.ua

Залишається останній етап – збираємо голубці. Викладаємо начинку на капустяний лист, закручуємо, викладаємо на сковороду з товстим дном. У цей момент готуємо соус із відвару білих грибів, 200 грамів сметани та чайної ложки борошна. Ретельно перемішуємо інгредієнти, виливаємо соус на голубці, ставимо сковороду на маленький вогонь і гасимо протягом години.

Голубці з грибами, фото з вільних джерел

Раніше ми повідомляли, що не закручуйте все у варення: рецепт ароматного мармеладу з абрикосів .

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как сохранить рассаду земляники до весны: эксперты дал советы, как правильно подготовиться к зиме

Медиум Анна Атаманова рассказала о новом генсеке НАТО и перспективах вступления Украины: «Есть уже прописанный план»

Для парней в вузах введут новое правило: придется пройти каждому

Как вырастить петрушку и укроп в квартире: главные правила и секреты

Страшнее токсикомании: соцсети заполонил новый смертельный тренд среди подростков

Украинцам отключают лифты: заставляют "сктдываться" на новые

Простой хлеб на закваске без замеса: "Мастер Шеф" дал легкий и вкусный рецепт

Деньги украинским студентам в Польше: кто и сколько может получить

Как обрезать абрикос осенью, чтобы хорошо плодоносил: правила щедрого урожая

Без согласия не заберут: кто имеет иммунитет от мобилизации

«Скоро 2 моста в Киеве упадут»: эксперт объяснил, для чего нужен капитальный ремонт

Дрова для отопления: актуальные цены и какие выбрать, чтобы сэкономить

"Кто бы мог подумать": Вакарчук признался в новой любви

Отсрочка от мобилизации, с ноября начнут действовать изменения: упростит процесс

Вселенная шепчет: 9 реальных признаков, что вы сбились с пути и занимаетесь не тем, чем должны