Готується за пару хвилин: "Мастер Шеф" Глинська розповіла, як зробити смачну закуску із плавленим сирком
Переможниця та колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська поділилася рецептом швидкої та смачної страви – єврейської закуски. Незважаючи на назву, ця страва не має відношення до єврейської кухні, але популярна у нашій кулінарії.
Інгредієнти:
- Плавлений сир – 270 г
- Яйця – 2 шт.
- Майонез – 40-50 г
- Часник – 2 зубчики
- Білий хрін – 1 ч.л.
- Волоські горіхи – 50 г
- Сіль за смаком
Приготування:
Відварити яйця, охолодити їх, очистити та натерти на дрібній тертці. Натерти сир плавлений на дрібній тертці. Часник видавити через прес (серцевинку часнику краще видалити), радить "Мастер Шеф" Глинська.
У мисці з'єднати натерті яйця та сир. Додати видавлений часник, майонез, хрін та сіль за смаком. Ретельно перемішати до однорідної маси.
"Мастер Шеф" Глинська додала, волоські горіхи обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.
Подрібнити обсмажені горіхи до великої крихти. Із сирно-яєчної маси сформувати невеликі кульки. Обваляти кожну кульку у подрібнених волоських горіхах, порадила "Мастер Шеф" Глинська.