Грубич повідомив «суперважливу обставину» щодо вживання модного японського десерту

Грубич повідомив «суперважливу обставину» щодо вживання модного японського десерту

Популярний японський рисовий десерт моті з огляду на ситуацію з енергопостачанням слід з'їсти відразу після покупки.

Про це розповів журналіст та телеведучий Костянтин Грубич.

Він цитує експертку з якості продуктів Олену Сидоренко,яка радить при відключеннях світла споживати моті, купуючи його в торгівельній мережі або в будь-яких закладах, які реалізують можуть забезпечити стабільний холодильний ланцюг для десерту.

"Якщо ви придбали тістечко у кав’ярні, то моті Вам продають з холодильника. Вони мають стати кімнатної температури, просто зачекайте хв 30. Тоді смак тістечка розкриється та вони стануть ніжніше ніж з холодильнику", - радить експертка.

В той же час Грубич застерігає: розморожене мочі потрібно негайно з’їсти.

"Вдруге заморожувати – зіпсувати продукт і після того його вже небезпечно споживати", - зазначає журналіст.

Японські мочі (моті) – надпопулярний десерт не лише у Японії, а й далеко її межами. Основою для моті є тісто з клейкого рису, а як наповнювач додають різноманітні пасти з фруктів, бобів, горіхів, ягід, а також морозиво.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Отец сбежал заграницу: как добиться алиментов на ребенка

Лимиты на карточные переводы: ПриватБанк отменит ограничение для части клиентов

В Карпатах нашли гриба-гиганта весом в 3 килограмма

Когда и как обрезать черешню осенью 2024 года: уникальные методы от хозяев

Не есть после 6, чтоб похудеть - это не миф? Известная фитнес-тренер назвала главное правило стройности

Повестки "Укрпочтой": срок явки в ТЦК сократили вдвое

Получить бронь будет еще сложнее: нардеп объяснил, какие изменения произойдут

Сильные дожди и похолодание: какую погоду ждать в понедельник

Повышение тарифов на электроэнергию: эксперты бьют тревогу

Израильская армия начала новое наступление в Газе

Штрафы за прогулы на работе: юрист объяснил, когда такие взыскания незаконны

Как приготовить картофельные зразы с мясом в духовке: шеф-повар Татьяна Литвинова раскрыла фирменный секрет

Плесень в стиралке: как избавиться и потом недопустить, а то запах будет термоядерный

Юрий Ванетик рассказал о том, как и почему президент Зеленский попал в США «в ловушку»

На 1000 грн дороже: тепловики определились с тарифом для населения