Як гарнір та як основне: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт пікантної тушкованої капусти з гірчицею та паприкою
Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова запропонувала насолодитися рецептом ніжної тушкованої капусти з паприкою та грибами. Ця страва відмінно підходить як гарнір або основна страва, зауважує "Майстер Шеф" Литвинова.
Вона зауважує, даний рецепт тушкованої капусти в духовці в рукаві дійсно простий у приготуванні, а результат - смачна та ароматна страва.
Інгредієнти:
- 600-800 г пекінської капусти
- 150 г моркви
- 150 г цибулі ріпчастої
- 150 г грибів
- 30 мл рослинної олії
- 1 ч.л. мускатного ореха
- 1 ч.л. перець
- 50 г гірчиці
- 0,5 ч.л. рік
- 0,5 ч.л. чорного перцю
Інструкції:
Підготуйте інгредієнти: капусту наріжте великими скибками, моркву та цибулю нашаткуйте, гриби наріжте тонкими скибками, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
У глибокій сковороді розігрійте олію. Обсмажуйте цибулю до золотистого забарвлення.
Додайте моркву та гриби, продовжуйте обсмажувати до м'якості овочів та золотистої кірки на грибах.
"Мастер Шеф" Литвинова радить, покладіть капусту в сковороду та ретельно перемішайте.
Протягом 5 хвилин готуйте овочі на середньому вогні, періодично помішуючи.
Додайте мускатний горіх, паприку, гірчицю, сіль та чорний перець. Перемішайте та готуйте ще 2-3 хвилини.
Перекладіть овочі в духовку на попередньо розігрітий рукав. Зав'яжіть рукав і запікайте за температури 180 градусів Цельсія протягом 25-30 хвилин.
Періодично перевертайте рукав для рівномірного запікання.
Подавайте тушковану капусту гарячою, посипаною свіжими травами або зеленню, розповіла "Мастер Шеф" Литвинова.