Як правильно готувати спаржу на сковороді: шеф-кухар Клопотенко розкрив ідеальний рецепт
Спаржа росте над землею і тому вона має такий гарний прекрасний смак, але треба розуміти, що вона дуже ніжна і наша задача її не переварити і не вбити.
Про це повідомив Євген Клопотенко на своєму youtube-каналі.
Щоб не вбити той ідеальний гарний і прекрасний смак - існує декілька основних правил, як готувати спаржу на сковороді.
Як готувати ідеальну спаржу?
Щоб отримати ідеальний смак спаржі, потрібно знати всього дві речі. Перша – як підготувати її. Друга – скільки часу потрібно варити.
Нічого складного, за словами Клопотенка, немає, ви отримаєте хрумку, насичену лимонним соком та вершковим маслом спаржу.
Їжте спаржу як гарнір або додавайте в салати для урізноманітнення текстур.
Інгредієнти для приготування спаржі: 12 штук зеленої спаржі (аспарагус), 1 води, 1 ст. л. солі для варіння + додатково за потреби при смаженні, 50 г вершкового масла сік лимона.
Як готувати спаржу, щоб отримати ідеальний смак?
Коли ми почистили нашу спаржу - беремо воду, додаємо на літр води столову ложку солі, досить багато, і відправляємо спаржу рівно на одну хвилину.
Коли одна хвилина пройшла - відправляємо її відразу до льоду для того, щоб відразу зупинити процес приготування.
Ви можете вже додати ще лимонну солі і просто поїсти, бо спаржа вже є гарною готовою, смачною та хрумкою.
Під час охолодження шкоринка, тобто верхня частина, стала хрумкою.
Ця яєчня стане вашим улюбленим сніданком: Сумська поділилася рецептом
Так смачно на сніданок яйця ви не готували: Хіменес-Браво дав оригінальний рецепт.
Оригінальний омлет за лічені хвилини: Хіменес-Браво розкрив рецепт корисного сніданку.