Як приготувати яйця на сніданок ще смачніше: неймовірний рецепт від Лізи Глінської

Як приготувати яйця на сніданок ще смачніше: неймовірний рецепт від Лізи Глінської

Особливо тих, хто полюбляє на сніданок яйця, пише Politeka.net.

Але, за словами Лізи Глінської, це страву з яєць можна готувати не тільки на сніданок, а й на обід і на вечерю.

«Все легко, просто та неймовірно смачно», - зазначила Глінська на своїй сторінці в Інстаграм, поділившись рецептом шакшуки.

Для приготування сніданку знадобляться 3 яйця, олія, 1 невелика цибулина, 2 зубчики часнику, 1 болгарський перець, три невеликі помідори, сіль, петрушка чи кінза.

Хід приготування шакшуки на сніданок, обід або вечерю за рецептом Лізи Глінської дуже простий. Спочатку необхідно обсмажити дрібно нарізану цибулю і часник, додати дрібно нарізаний перець і продовжувати смажити овочі ще кілька хвилин.

«Бланшуйте помідори. Залийте їх окропом на 20-30 секунд, злийте воду, залийте їх холодною водою. Зніміть шкірку з помідорів, прибиріть насіння, дрібно наріжте», - розповіла Глінська про хід приготування страви.

Як приготувати яйця на сніданок ще смачніше.

Наступний крок – додайте підготовлені помідори до овочів і протушкуйте 2-3 хвилини.

Тепер найголовніше – зробіть невеликі виїмки та викладіть в них яйця, посоліть.

«Продовжуйте смажити шакшуку ще 4-5 хвилин», - зазначила Ліза Глінська.

Готовий сніданок слід причипати зеленню – петрушкою чи кінзою.

«Подавайте шакшуку із підсушеним хлібом», - порадила переможниця і екс-суддя проекту "МастерШеф".

Як приготувати яйця на сніданок ще смачніше.

У коментарях деякі підписники на сторінку Лізи Глінської зазначили, що обожнюють цю страву ще з дитинства, але не знали, що вона називається шакшука. Інші розповідають, що обожнюють цю страву і люблять її готувати.

«Мій тато готував мені дуже давно і це була для нас давня українська страва в сезон помідорів так і називалася яєчні з помидорами і тільки згодом дізналася що це єврейська шакшука»,

«Мій татко це називав яйця по-грецьки»,

«Традиційно готую кожну суботу на сніданок»,

«Дуж люблю і готую!»,

«Готую так дуже давно, але не знала, як воно називалось».

Рецепт швидкого сніданку від Ектора Хіменеса-Браво: енергія і гарний настрій гарантовані.

Клопотенко поділився рецептом сніданку, який стане улюбленим.

Салат "Цезар", який завжди виходить ідеально: Юрій Горбунов дав найпростіший рецепт.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как вырастить большой чеснок: секреты осенней посадки

Украинцы могут существенно сэкономить на электроэнергии: как получить скидку в отопительный сезон

Кило крупы уже по 61 грн: супермаркеты обновили ценники на манку, пшено и рис

Лазанья с кабачками: простой рецепт шедевра итальянской кухни от звезды "Мастер Шеф" Татьяны Литвиновой

Ветерана войны и отца известной актрисы жестоко избили прямо в ТЦК: "Наказать их за мое унижение"

Коррупционеров обещают перетрусить: в МСЭК будут искать усиленно

Как сохранить урожай во время первых осенних заморозков: действенные способы

Выплата новой помощи: кто может получить от 2000 до 21 000 грн

Нацбанк готовится отменить копейки: что это значит

Хэллоуин под угрозой: цены на тыквы бьют все рекорды

Как сохранить урожай без электричества и погреба: важные советы для украинцев

Астрологи назвали "пушистых двойников" для каждого знака Зодиака: какая порода кошек вам подходит

Пенсия не менее 8 тысяч гривен: 4 категории, которые не получат меньше

Нежные пампушки с маковой начинкой и кремом: идеальный десерт от "Мастер Шефа"

Где сядешь, там и слезешь: знаки Зодиака, которыми невозможно манипулировать