Як приготувати швидкий плов у рукаві: секрет від "Мастер Шефа" Хіменес-Браво
Цього разу суддя проекту Мастер Шеф Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці в Instagram поділився секретом приготування ідеального рису.
Цей незвичайний спосіб приготування не тільки зберігає смак та аромат м'якого рису, але й значно спрощує процес його приготування.
Інгредієнти:
- Свинина - 100 г
- Рис "Басматі" - 100-150 г
- Морква - 50 г
- Цибуля - 50 г
- Виноград — 30 гр
- Оливкова олія - 20 мл
- Вода — 200-250 мл
- Коріандр - 5 г
- Зіра - 5 гр
- Куркума - 5 г
- Копченая паприка — 5 г
- Сіль та перець - за смаком
Процес приготування:
Наріжте моркву та цибулю невеликими кубиками. Візьміть рукав для запікання та відріжте потрібну довжину, радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво. Усередину рукава покладіть рис, свинину, моркву та цибулю.
Додайте виноград, оливкову олію, спеції (коріандр, зіру, куркуму, копчену паприку), а також сіль та перець за смаком. "Мастер Шеф" Хіменес-Браво додає, далі влийте воду, зав'яжіть рукав із двох сторін, щоб він був герметичним, і ретельно перемішайте вміст усередині.
Помістіть рукав із пловом у духовку, розігріту до 180 градусів. Запікайте страву протягом однієї години, поділився "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.