Як приготувати синнабони з ніжним кремом: "Мастер Шеф" Глинська розкрила фіремний рецепт

Як приготувати синнабони з ніжним кремом: "Мастер Шеф" Глинська розкрила фіремний рецепт

Сінабони — це не лише смачний десерт, а й ароматний шедевр домашньої випічки, який неодмінно підкорить серця ваших близьких.

Ліза Глінська поділилася покроковим рецептом, як приготувати сінабони, щоб ви змогли насолодитися їх неперевершеним смаком.

Приготування опари

Для початку нам потрібно приготувати опару. Візьміть 300 мл молока, 5 г сухих дріжджів (можна використовувати й свіжі, тоді 15 г), 20 г цукру та 150 г борошна. Молоко слід трохи підігріти, щоб воно було теплим, але не гарячим — оптимальна температура не перевищує 40 градусів. Потім змішайте молоко з цукром та дріжджами. Для того, щоб уникнути комочків, спочатку з'єднайте частину молока з борошном, а потім все ретельно перемішайте.

Після цього накрийте опару чистим рушником і залиште її на півгодини, щоб вона піднялася. Після того, як опара буде готова, нам знадобляться ще 500 г борошна, 4 г солі, 100 г яєць (приблизно 2 яйця), 60 г цукру і 100 г м'якого масла. Обов'язково просійте борошно, щоб зробити тісто більш повітряним.

Замішування тіста

Замішування тіста — це важливий етап. Поєднайте всі інгредієнти, додаючи спочатку яйця, цукор, сіль, а потім опару. Вмішайте м'яке масло лише після того, як все інше буде добре перемішане. Якщо ви замішуєте вручну, то знадобиться близько 5–10 хвилин, поки тісто не стане еластичним і не почне відставати від рук. Після цього накрийте тісто рушником і залиште його в теплому місці на годину, щоб воно підросло.

Приготування начинки

Наступним кроком буде приготування начинки для сінабонів. Змішайте 100 г м'якого масла, 150 г цукру та 20 г коричного порошку. Коли тісто підніметься, розкатайте його у прямокутник товщиною приблизно 1 см, намагаючись отримати розмір 60 на 45 см. Нанесіть на тісто масло та рівномірно розподіліть коричну суміш.

Скрутіть тісто в рулет, намагаючись не тиснути занадто сильно, щоб не пошкодити структуру. Наріжте рулет на порційні шматки товщиною близько 3 см. Розмістіть їх на деку, застеленому пергаментом, та накрийте рушником на 30-40 хвилин, щоб вони знову підросли.

Випікання сінабонів

Випікайте сінабони в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20-25 хвилин. Поки вони випікаються, приготуйте глазур. Змішайте 50 мл молока, 50 г цукрової пудри та 250 г крем-сиру (можна використовувати маскарпоне або сметану). Розмішайте до однорідної консистенції.

Подача

Коли сінабони будуть готові, вийміть їх з духовки і покрийте глазур'ю, поки вони ще гарячі. Аромат коричної та ванілі просто зводить з розуму! Не забудьте дати їм трохи охолонути перед подачею.

Читайте також:

Як швидко приготувати український холодець: Клопотенко розкрив ідеальний рецепт

Рецепт ніжної сирно-гарбузової запіканки від переможниці "Мастер Шеф": смачно та красиво

Торт "Наполеон" з неймовірно ніжним кремом: рецепт від шеф-кухаря Клопотенка

Поделиться сюжетом

Последние новости

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ

Войска РФ атакуют ВСУ химическими боеприпасами: за октябрь было более 320 случаев