Як смачно приготувати "Цезар" по-домашньому: рецепт салату і соусу до нього

Як смачно приготувати "Цезар" по-домашньому: рецепт салату і соусу до нього

Вдалим рецептом салату «Цезар» по-домашньому поділилася фудблогерка «Anny cooking».

Інгредієнти для приготування салату потрібні такі: 1 маленьке філе, 1 зварене круто яйце, 10 чері, 1/2-2/3 салату айсберг, 50 г пармезану.

Також до салату «Цезар» готується соус і для цього знадобляться 2 жовтка, 200 мл олії, 1 ч.л. гірчиці, 2 ст.л. лимонного соку, 1/3 ч.л. солі, дрібка перцю, 1 велика долька часнику(чи 2 маленькі), приблизно 50-60 мл молока, 50-70 г пармезану.

Салат "Цезар" по-домашньому.

Крім того, салат «Цезар» подається із сухариками, і для цього потрібні 2-3 шматочки тостового хлібу чи батону, олія, сіль, паприка.

Отже, хід приготування салату «Цезар» по-домашньому такий. Спочатку філе необхідно розрізати, посолити і поперчити з двох сторін.

«Смажимо з двох сторін на помірному вогні до готовності, готове філе загортуємо в фольгу, щоб було соковитим», - розповіла кулінар про хід приготування домашнього салату «Цезар».

Салат "Цезар" по-домашньому.

Тепер готуємо соус. Для цього в глибокій чаші з‘єднуємо жовтки, гірчицю, сіль, перець, лимонний сік, часник і олію.

«Опускаємо ніж погружного блендера на саме дно і збиваємо, повільно піднімаючи і опускаючи ніж блендера - ви побачите як маса має стати густою. Додаємо молоко і доводимо до консистенції соусу. До готового соусу додаємо натертий пармезан і перемішуємо», - зазначила фудблогерка.

Салат "Цезар" по-домашньому.

Готуємо сухарики до салату «Цезар» по-домашньому. Нарізаємо хліб кубиками, підсмажуємо їх на пательні з олією, посипавши сіллю і паприкою. Смажити сухарики слід, постійно помішуючи, до хрусту.

Тепер формуємо салат «Цезар» - салат «Айсберг» слід порвати руками, додаємо 2-3 ст.л. соусу – перемішуємо. Тепер нарізаємо яйце, помідори і куряче філе.

Викладаємо на тарілку шматочки салату «Айсберг», зверху додаємо чері, яйце, нарізане філе.

Салат "Цезар" по-домашньому.

Посипаємо салат «Цезар» сухариками і натертим пармезаном. От і все, можна смакувати!

«Все вийшло смачно! Нарешті у мене є правильний рецепт соусу»,

«Дуже смачний, гості з'їли весь і ще було мало»,

«Вчора приготувала соус за цим рецептом, смак приємно здивував, дякую», -коментуючть рецепт підписники на сторінку фудблогерки.

Як приготувати закуску з кабачків по-новому: рецепт, в якому нічого зайвого.

Надзвичайна смакота на сніданок: рецепт, який стане в нагоді в будь-яку пору року.

Коли набрид звичайний омлет: новий рецепт чудового сніданку з яєць.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Излишне уплачены 15 450 гривен: женщина подала в суд на Киевтеплоэнерго

Старые доллары превратятся в хлам? Стоит ли волноваться

В РФ заблокировали Discord: аналитик указал на серьезные последствия для российской армии

Как правильно сажать клубнику осенью для хорошего урожая: действенные методы

Два вида гриппа уже в Украине: медики бьют тревогу

В Одессе составили протокол на агрессивную чиновницу

Украинские пенсионеры получат прибавку к пенсии: кому повезет уже в этом месяце

У Порошенко провернули 167 млн грн бюджетных денег через его бизнесы вместо того чтобы потратить на партию, – анализ движения «ЧЕСТНО»

Коломойский и Боголюбов никогда не контролировали JKX Oil & Gas, оснований для санкций нет – нардеп

Запарковал авто и "влетел" на 15 тысяч долларов: в Киеве плачевно закончился спуск машины с эвакуатора

Не дайте перцам замерзнуть: топ-5 способов ускорить их созревание

Женщина в Одессе пыталась повесить флаг рф на Европейской площади: прохожие и полиция отреагировали

Появились свежие спутниковые фото пожара на нефтебазе в Феодосии

Школьников обязали учиться больше: теперь не будут выходить из-за парт

Вкусно к чаю или кофе: рецепт осеннего печенья с корицей за считанные минуты