Як у шкільних спогадах: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт м'яких сосисок у тісті
Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський Розповів, як приготувати соковиті сосиски в тесті. "Мастер Шеф" також зазначив, що йому подобається такий варіант приготування, адже він готується без яєць.
Інгредієнти:
- 350 г теплої води
- 35-40 г цукру
- 8–10 сухих дріжджів
- 520-540 г борошна
- 10 г солі
- Масло для фритюра
- 10 сосисок
Інструкції:
Підготовка дріжджів:
У теплій воді (не вище 38˚C) розчинити цукор та сухі дріжджі.
Дати сухим дріжджам постояти 15–17 хвилин, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.
Приготування тіста:
Присипати борошно, що просіює, в розчин з дріжджами.
"Майстер Шеф" Ярославський радить додати сіль та замісити тісто до отримання однорідної маси.
Підйом тесту:
Залишити тісто в теплому місці на годину, щоб воно піднялося.
Обім'яти тісто і поділити на 10 шматочків по 90 г кожен.
Сформувати зі шматочків тіста прямокутні коржики, далі розповідає "Мастер Шеф" Ярославський.
Загортання сосисок:
Підготувати сосиски кімнатної температури.
Обернути кожну сосиску тестом, добре піднімаючи краї, як при загортанні вареників.
Підйом шпильок:
Розмістити сформовані шпильки в тепле місце для підйому приблизно в 2,5 рази.
Обсмажування:
Розігріти олію до 180˚C. Обережно опустити кожну сиру олію в масло, додає "Мастер Шеф" Ярославський.
Обсмажувати приблизно по 1 хвилині з кожної сторони до отримання золотистого красивого кольору.
Подання:
Вийняти перепічку і покласти на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.