Як заготовити кріп і петрушку на зиму: секрет від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво
На своїй сторінці в Instagram незмінний суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як він заготовляє на зиму кріп і петрушку.
Найкращий спосіб зберегти смак, користь і колір зелені – це заморозка, але щоб їх потім зручно було використовувати "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво має свій маленький секрет.
Спершу кріп і петрушку добре вимиваємо, просушуємо від води, видаляємо грубі стебла.
Після цього дрібно нарізаємо зелень. Можна заморожувати кріп і петрушку окремо, а можна, як суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво, змішати їх.
Нарізану зелень "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво викладає рядочком на харчову плівку, далі загортає її в рулетик, щоб нічого не випадало, а потім загортає равликом, як на відео. Після цього заморожуємо кріп із петрушкою, а потім використовуємо всю зиму, аж поки не зʼявиться свіжа зелень.
Раніше суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився з українцями рецептом простого, дуже смачного та освіжаючого кавового коктейлю. Для цього нам знадобиться розчинна кава, мед, окріп, лід і молоко.
Шеф-кухар змішує розчинну каву (в сухому вигляді) з медом, додає окропу та блендером із насадкою віничок збиває суміш до стійкої піни.
На дно склянки насипаємо лід, наливаємо молоко, зверху викладаємо збиту каву з медом – і чудовий напій, який подарує вам бадьорість, неймовірний смак і аромат готовий.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.