Ідеальна літня страва: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт фірмового зеленого борщу

Ідеальна літня страва: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт фірмового зеленого борщу

Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський на своїй сторінці в Instagram показав, як приготувати насичений та ароматний зелений борщ зі щавлем.

Три головні секрети смачного зеленого борщу від судді "Мастер Шеф" – це насичений бульйон, багато засмажки та багато різноманітної зелені. А готується зелений борщ дуже просто, і це зручно робити як вдома, так і в казані на природі.

У розрахунку на шість літрів готового зеленого борщу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський бере такі інгредієнти:

  • курка - 1 ціла тушка + ~4 літри бульйону
  • морквина та цибулина на бульйон
  • морква - 2 великі
  • цибуля ріпчаста - 3 великі
  • олія для смаження
  • яйця - 10 шт.
  • сметана - 500 г
  • картопля - 500-700 г
  • щавель - 700 г
  • шпинат - 200 г
  • зелена цибуля, кріп, петрушка (також можна додавати кропиву та молоду зелень часнику) - 200 г
  • сіль і перець - на смак

"Мастер Шеф" Володимир Ярославський нагадав, що якщо в приготуванні вам важливіший насичений бульйон, то курку кладемо в холодну воду, а якщо мʼясо – то в окріп.

Разом із куркою відправляємо в воду цілу очищену морквину та цибулину, а також за бажанням духмяний перець і трохи зелені селери та варимо насичений бульйон. Сіль додаємо до бульйону приблизно в середині готування.

Поки готується бульйон, "Мастер Шеф" Володимир Ярославський готує засмажку: нарізає цибулю та моркву та смажить їх на олії на малому вогні до румʼяності.

Готовий бульйон проціджуємо, а курку розбираємо, видаляючи кістки.

Картоплю нарізаємо та додаємо в гарячий бульйон, доводимо до кипіння та варимо протягом пʼяти хвилин. Далі додаємо засмажку, знову даємо закипіти, додаємо крупно нарізані щавель, шпинат та іншу зелень, ще раз доводимо до кипіння та одразу знімаємо з вогню.

За необхідності додаємо ще сіль. В готовий зелений борщ додаємо варені яйця, розрізані навпіл, куряче мʼясо, а також сметану.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Молочка на вес золота: где покупать сметану, молоко и масло, чтобы не разорить кошелек

Для любителей шоколада: "Мастер Шеф" Хименес-Браво дал рецепт идеального десерта

Project Rene: датамайнеры показали скрытые возможности в новом The Sims

Как правильно обрезать малину осенью: избегайте этих ошибок

Налог на пенсии: украинцам сделали важное объявление

«Бои идут непосредственно в городе»: военный эксперт рассказал, что происходит в Торецке

Киевлянка обратилась в полицию из-за поджога машины мужа-военного: в ответ – "игнор"

Будут платить всем одинаково: в Украине появится новая социальная помощь

Военный рассказал правду об учениях в ВСУ: "Мы ложились спать мокрыми"

Израиль озвучил результаты массированных ударов по подземным командным центрам "Хезболлы" в Ливане

Лесные пожары могут ускорить глобальное потепление: исследователи бьют тревогу

Как сделать ленивые роллы дома: быстрый способ насладиться суши

Среди раненых – 10-летний мальчик: последние подробности об авиаударе по Харькову

Школьников заставят учиться по 16 часов: придется выбирать

Это самая вкусная картинка, которая вообще может быть, - Олег Тистол о разных проектах украинских денег